Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Law göğse yedi ve orda yattı yere. Kılıçla bloklamaya çalışmış olma ihtimali de var duruşuna bakarsan. Göğse yediğini bi de zoro’yla paylaştığı için daha az hasarla yemiş bile olabilir ama net değil tabi. Kaido’nun duruşu bile farklı orda. Direk tek rakibin kafasına atladığında öyle durmuyor yamatoda da luffy’de de gördük. Aynı anda iki kişiye vurmuş ve göğse vurmuş tek mi yesinler şimdi?
Kinemon’un yediği de thunder bagua bile değil.

Bu arc başında yapılan bi mantıksızlık olsa çatıda da tek yiyecekmiş gibi konuşmazdı kaido. Bu sefer luffy sıyrılınca “iyi bari biraz direneceksin” dedi kaido. Yine surata gelse yine tek yiyecek demek ki.

Tek yemek sağ kol olup olmamakla alakalı değil demek ki. Çatıda kesin sağ kol veya üstü çünkü. Onu geçtim Oden de kafaya yediğinde bayılmış ve Thunder bagua da değil o.

Sürekli duyduğunuz şeyler biliyorum ama açıklama/bahane bol. Luffy’nin yediği gibi surata thunder bagua yiyen yok daha.
Paylaştı ne gözünü sevim ya ekmek mi bu xD
 
Tek yiyen Oden yine de Yonkou seviyesi.

Tek yiyen Luffy sağ kol seviyesi bile değil. Daha doğrusu en düşük seviye sağ kol olan Katakuri seviyesi bile değil.

Ama eğitimden Zoro Sağ Kol gücünde döndü.
Oden savunmasızken arkasından yedi. Roger da 2 kılıç darbesiyle idam edildi. Seride biliyoruz ki doğru anda tek atabilirsin. Jozu, aokijiden tek yedi mesela.
 
Oden savunmasızken arkasından yedi. Roger da 2 kılıç darbesiyle idam edildi. Seride biliyoruz ki doğru anda tek atabilirsin. Jozu, aokijiden tek yedi mesela.
O zaman niye Luffy<Sağ Kol diyebilmek için Kaido'dan tek yemesini gösteriyonuz. Tayfası öldü diye düşündü diye bodoslama daldı. Sonra kafaya Thunder Bagua yedi. Bu saldırıyı kafaya yiyen kimse görmedik. Kinemon'un yediği atak da Thunde Bagua değil. Oden'in yediği de Thunder Bagua değil. Kafaya içinde teknik ismi barındıran saldırıları alan tek kişi Luffy.
 
Akainu san dikkat edin. Haa
Haki savunması için yeterli süre. Bir de Wn nın koramiral harici bu saldırıyla adam yendiği yok. Bisento ile kafaya geçirse neyse.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık