Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Ace’in olduğu ortamda yc3 ona yeter.
Ace bu sırlamaya tabi değil kanka çok yanlış düşünüyorsun.

Marco yc1
Jozu yc2
Vista yc3

Beyazsakalın uzun vadeli planına göre Ace, Beyazsakalın yerini alıcaktı onu komutanlıkla sınırlama..

Ace'e ikinci komutan seviyesi diyebilirsin ama bu Jozuyu 3 yapmaz böyle bir zorunluluk yok..

Vista, Yasopp'un savaştaki sahnelerinden. Savaş başlamadan ışıklarla gösterilen taraflarda 3 Amiral ve Beyazsakal, Marco ve Jozu vardı. Belli yani bazı şeyler.
 
Ben de amiral demedim. Ama küçümsememiştir yamatoyu. Kendini tuttuğunu gösteren bişey yok.

Şimdiye kadar hep komutanlar küçümseniyor gelen geçene yc2, yc3 demeyin demekten bıkmıştım. İlk defa komutanların abartıldığını görüyorum.

daha önceki arc big mom delirince kimse tutamaz dendi. Ülke elden gidiyordu.

Dof’a şehir turu attıran kong gun’ı kadın normal armamentli kolla durdurdu. Meyvesini ve kral hakisini kullanmasa da çok zorlanmadan dövecek gibiydi.

Udon’da queen’i haki ve meyve kullanamıyorken paketledi. Queen tüm gücüyle kafa attı big mom çizik almadı hafızası geri gelince uyudu. Bu queen bm’den öyle korktu ki kaido ve bm dövüşürken bile orda duramıyor.

Kaido’nun 1 vs 9 dövüşüp tertemiz çıktığı ve hibrit açmadığı kınların içinde 3-4 tane yc3 vardı.

Marco daha dövüş başlar başlamaz boğazından yakalandı. Big mom’ın tek derdi işini bitirememekti onun için de ruhları lazımdı.

Luffy arc başında hemen yenildi. Çatıdayken de g4’süz hali pek dayanamadı o halinin artık yc2-yc3 aşağısı olmamasına rağmen.

Law teke tek kaldığı an thunder baguayla indi.
______
Şuana kadar defalarca gördük komutan ligi yonkoulara karşı bişey yapamıyor. Amiral eder mi bilmem ama komutanların gücünde değil bu.

Sağ kollar özel olsa da bu kadar değil. Luffy Cracker’e karşı da dezavantajdaydı kata’ya karşı da. Namiye ve ormana rağmen kazanamıyordu nerdeyse. Ama gelecek görme alınca direk katayla dövüşebildi.

Mf’de jozu da marco da amiral oyalayabiliyordu. Ama ikisi de amiral aşağısıydı. Jozu ve marco arasında çok fark olsa zaten marco bile amiral aşağısıyken jozunun hiç şansı olmazdı. Ama jozu kendi açık verene kadar gayet dayanıyordu amiral karşısında. Ve kendine çok ters birine denk gelmişti.

Sağ kolların üstünlüğü net olsa da çok çok ayrı lig değil. 3-4 tane yc3’ün bulunduğu grubu düşük zorlukta döven birini sağ kol tutamaz.
Genel olarak dediklerine katılıyorum, yanlış anlama ben zoro veya sanji'den güçlü diye karakteri sevmiyor değilim. Belki ''şuanda'' luffy'den bile güçlüdür ya da denktir. Ben karakteri gücü yüzünden ilgi duymam, aurası, nasıl bir yerden gelip ilerlemesine göre ilgimi çeker. Yamato şuan sağkol olabilir, amiral de olabilir hatta seri bittiğinde yonkou olup luffy'den sonra 2 numara olup zoro ve sanji'yi de geçebilir ama bence karakter olarak çok kötü yazılmış o yüzden itici geliyor. Yoksa şuan benim tahminim zoro ve sanji birlikte dalsa ancak eşit kalırlar gibi bir seviyede gibi.
 
Kınların hiçbiri yc3 falan değildi.yc3seviyesindeki birisi 12 saat dinlenerek dövüşmesine rağmen Jack'i 5 günde indiremeyecek durumda falan olmaz.Yc3 ya da üstündeki birileri Kaido'nun rüzgar bıçaklarına bile zar zor tepki verecek seviyede bile olmaz.Jack'i anca indirecek sulongla birlikte İnu belki zaten.Ki o Jack de çatıda ölümün eşiğine gelmiş bir durumdaydı.İnu yaralı da Jack daha da yaralı.
Burada ağır yanılmışsın İnu ve Neko'nun Jack seviye olduğunun en net kanıtı, biri gündüz diğeri gece dövüşmesi yani her biri 12 saat dövüşüyor. Kısaca 12 saat boyunca Jack ile kapışabiliyorsa bu seviyesini göstermek için yeter de artar. Süpernovaların beşi yarım saat Kaido ile kapıştı Zoro amiral seviye ilan edildi. İnuarashi'nin rahat Jack ederi var. Neko ondan da güçlü. Jack'ın 5 gün boyunca dövüşmesi Jack'ın dayanıklılığıyla alakalı bir durum. Burada eğer üstün taraf olsaydı 5 gün boyunca mücadele etmezdi.
 
Forumun ve seriyi takip eden kitle ace'i çok düşük profilli olarak görüyor. Bariz luffy gibi arkadaşlarını seven,kollayan birisi. Birazda duygusal ve mantıklı olmayan ama kendince haklı davranışları mevcut. Arkadaşlar rogerin oğlu adam. Serinin ana karakteri değil ki luffy gibi işlensin gayet güçlüydü luffyden bile güçlüydü koy bu adamı luffyle rayin yanında onuda geliştir oldu mu sana amiral seviyesi. Sanki ace hiç gelişmeyecekti. Olmasaydı bir tane delik de luffyde açılacaktı.
 
Seride daha boktan yazılmış bir karakter bulamazsın. Odenle yarışabilir belki.
Kaido ile olan saçma ilişkisi resmen boktan yazıldığının kanıtı.
Yamato kendine Odeni benimsediği için erkek der, Kaido Yamato'yu kendine Oden dediği için otekileştirmesine rağmen hala oğlum der.
Çocukken beni hep öldürmeye çalıştın hala da öylesin diyor Yamato, Kaido da buna Wano Sogunu olacaksin diyip ölesiye bir dayak atıyor :d E öldürecektin hani niye Wano sogunu olmasini istiyorsun? :d
Çelişkiler zirvesi adeta.
Tabii daha adam akıllı fb görmedik ama şu anlık "seride yazilmis en iyi karakter" demek seriye hakaret
Serideki en iyi yazılmış karakter olduğunu iddia edemeyiz ama en iyi karakterlerden biri olduğunu iddia edebiliriz.
 
Oden yonko seviyesiydi zirvesine ulaştığı zaman tayfası da şu an imparatorun ana tayfası eder.Kedi ve köpek toplam Yc3 karşılar hatta geçerken Ashura-Kawamatsu-Denjiro üçlüsü de toplam olarak Yc1 ve Yc2 toplamı ederler en az.Kalanlar da kalan komutanlar işte.
Oden ve Akazaya Dokuzlusu 20 yıl daha yaşasaydı Kaido'nun tayfasını ezer geçerlerdi. Ne Yıkımcıların ne de Tobiroppo'ların daha güçlü olmalarını beklemiyorum (Sasaki hariç :utan:)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık