12 saat boyunca jack birini indiremediyse demek ki baya yakın seviyedeler. Dinlene dinlene dövüşünce denk gitmediler üstünlük kedi ve köpeğe geçti doğal olarak. 5 gün indiremedikleri için daha güçsüzler diyorsun ama jack daha güçlüyse o niye 12 saatte ciddi yara veremiyor birine?Kınların hiçbiri yc3 falan değildi.yc3seviyesindeki birisi 12 saat dinlenerek dövüşmesine rağmen Jack'i 5 günde indiremeyecek durumda falan olmaz.Yc3 ya da üstündeki birileri Kaido'nun rüzgar bıçaklarına bile zar zor tepki verecek seviyede bile olmaz.Jack'i anca indirecek sulongla birlikte İnu belki zaten.Ki o Jack de çatıda ölümün eşiğine gelmiş bir durumdaydı.İnu yaralı da Jack daha da yaralı.
Sulong’un verdiği güç artışı çok büyük. Yc3’e hemen hemen denk iken sulong açtıysa yc3 aşağısında kalması imkansız. Jack’in orda hibrit açtığını görmemiştik onun için bunlara yc3 dedim yoksa sulong formdayken sağ kol seviyesi oldukları bile söylense şaşırmazdım ben.
Denjiro çift kılıçlı zoroyu rahat tutuyordu. Ashura jack’le dövüşebiliyordu. Onlar da güçlü.
Bu kınlar kaido’nun hazırladığı orduyla savaştı. Komutanları da vardı orda.