Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var. Kaidoyu dışarıdan kesebiliyor. Luffy kendisi dışarıdan zarar veremediğini söyledi. Putperestliğin lüzumu yok :D
Dışarıdan zararı kınlar da verdi. Son saldırısını diyorsan, iz bırakacak yarayı kral haki eklediği için verebildi bence.

Marco'dan bir Rayleigh performansı beklemiyordum zaten ama hala şu kafamdaki "anka uyanışı" performansını ve saldırı gücü performansını sergilemedi Marco. Bu arcta çizdiği performans ise gömmekten uzak olsa da tatmin etmedi beni. Sen Bb'yle savaşmış adamsın kardeşim nasıl 1 saatte İzo'nun kucağında buluyorsun kendini ? Yine Oda'ya kızıcam. Roger'a denk deyip Roger hayattayken bile en güçlü ünvanını verdiğin Wb'nin sağ kolunu diğer sağ kollardan daha güçlü ve yeri daha farklı olarak tasarlayamadın mı ? Tasarlaman gerekirdi. O yakışırdı. Yine sınıfta kaldın Oda.
Evet, Marco'yu herkes diğer sağ kollardan bir tık önde bekliyordu. Benim de beklediğimi veremedi.
 
Luffy sandaletlerine aktarıyor kokayı. Elinde bir silah olmadığı için başka bir cisme aktaramıyor diye bir şey yok.
Bu sandalete koka basmakla ilgili globalde meme yapıyorlardı gag sitelerinde. :D Biri kılıca basar öbürü sopaya diye en son Luffy diye caps vardı.Adam bildiğin tatil kıyafetiyle şortla sandaletle gide gele korsan kral oluyor arkadaş şaka gibi.:hhh:Allah seni napmasın Oda. :D Tamam takım elbise isteyen yok ama olaya biraz ciddiyet katsan ya.
 
Ashura, Haki'nin ve özellikle de Kral Haki'nin tanımına tamamen uyuyor. Buradan çıkacak bir bağıntının sırıtmasına mümkünat yok.

Haki'nin tanımı: Haki, kullanıcının kendi ruhsal enerjisini çeşitli amaçlarla kullanmasını sağlayan gizemli bir güçtür.
Zoro tayfanın ilk haki kullanan kişisi zaten , ilk kral haki kullanan kişiside olsa birşey değişmez ki. Zaten Luffyden yaş olarak büyük bunda anormal bir durum yok. Luffynin arkadan gelip geçmiş olması bizi daha memnun eder
 
Bazı arkadaşlar kral hakiyi anlamamış. Kendin geliştikçe kral hakinde gelişir. Bir kişi zaten kendini çok geliştirmişse kral hakisi uyandığında kendi seviyesine denk bir seviyede olacak. Yani zoro kral haki açtığında zoronun şuanki seviyesinde bir kral haki gücü olacak. Kendisi geliştikçe de kral hakisi gelişmeye devam edecek. Millet sanıyor ki, luffy kral haki de çağ atladı. Zoro yeni uyandırdı onun seviyesi düşüktür. Hayır öyle bir şey yok. Zoronun yapması gereken tek şey kral haki kontrol etmeyi ve kullanmayı öğrenmek bu kadar basit. Zaten istemeden kaidoya yara bıraktı. Bu bile zoronun kral hakisinin üst seviyede olduğunu gösteriyor. Kidden üstten olduğu kesin zira kid hiç zarar veremiyor. Canını bile acıttığı meçhul :D Doğal olarak zoro kral hakiyi king ile dövüşünde iyice pekiştirecek ve bunda abes bir durum yok. Çünkü kral hakisi zaten zoronun şuanki seviyesinde bir kuvvetle uyandı. O seviye de kaidoya yara bırakacak kadar yüksek. Sadece artık bunu bilinçli kullanması lazım. Mesela kingden sonra gidip kaido ile dövüşebilirse, her saldırısına haki eklerse kaidoyu kesip bir sürü de yara bırakma şansı var. Belki de kingi indirip iksir devreye girmeden gidip kaidonun kelleyi alacak saldırıyı yapacak. Zaten onu yapabilecekse kral hakiyi kullanmayı bilmesi lazım.
 
Zoro tayfanın ilk haki kullanan kişisi zaten , ilk kral haki kullanan kişiside olsa birşey değişmez ki. Zaten Luffyden yaş olarak büyük bunda anormal bir durum yok. Luffynin arkadan gelip geçmiş olması bizi daha memnun eder
Evet öyle. Bir şey değişir iddiasıyla atmadım zaten, Kral Haki kullanması nasıl kolayca gelişebilir ve bu olursa sırıtmaz demek için attım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık