Bu çocuğa ne oldu diyor. Zarar aldım diyor. Kral haki kullandığını zaten bir kere belirtmiş. Neden kral haki mi kullandın desin? Zoro'ya da sen de mi diyor. Bu bariz bir şekilde Luffy'e ve Kid'e referans zaten. Yani Luffy ile ilk defa orada karşılaşsa ve o yumruguO konuyu açıklayayım.1 kere yapabildi bunu o da Kaido’yu keserken.Arc başına dönelim.Red rock çok güçlü saldırıydı Kaido’yu biraz dağıttı bile.Adam şaşırdı sen diğerleri gibi olabilirmisin diye.Luffy’deki potansiyeli gördü.Ama ona rağmen sen naptın kardeşim kral haki mi ekleyip vurdun.Nasıl öğrendin bunu falan demedi.Luffy’de kral haki var rakibi yıldırıyor savaşta kullanıp kral haki de çarpıştırıyor ama demedi.Çünkü yapmadı öyle birşey.Benzeri bir olayda ki ikisini benzer tutuyorum Zoro gelip Kaido’yu kestiği zaman adam haykırıyor imkansız kral haki mi kullandın ( yani ekledin manasında ) diye.Çünkü onun bildiği şekilde kral haki eklemeden ona kalıcı kesik atamıyorsun adam öyle görmüş.Muhtemelen Oden de kral hakiyle kesip geçti ama Zoro’dan daha güçlü inanılmaz seviyede olduğu için neredeyse içinden geçecekti.Tek fark bu.Onun yarası derin Zoro’nun yarası yüzeysel oldu.Kral haki ekleyip vurmadan muhtemelen Kaido’ya kalıcı hasar veremiyorsun öyle bir durum söz konusu.Luffy saldırımdan kaçtın Kaido dediği yerlerde bu durum da olabilir.Acıtacak diye çekineceğini sanmıyorum açıkçası.Demem o ki durum ortada.Zoro’nun kesiği < Red rock olsa bile kral haki ekleyip vurduğu bence net.Yoksa Kaido yaygarayı koparmazdı.
yese sen de Kid gibi kral haki sahibi misin diye tepki verme ihtimali yok değil.
Adam serinin tüm zirvelerini gördü zirven nereye kadar çıkacak diye sorguluyor. Bu Zoro'da olsa nasıl kullanırdınız tahmin etmek zor değil.
Luffy adına çok daha büyük bir hype olacak sahneyi bile bu denli nasıl Zoro lehine kullanabiliyorsunuz anlamıyorum.