Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi kralların hakisi konusu şu. Luffy kullanım olarak Zoro'dan üstün. Yoksa kral hakisi olarak Luffy Zoro'dan üstün diye bir şey yokkkk. Zira irade dedin mi Zoro Luffy'yi suya götürür susuz getirir. Bu ikisini karıştırmayalım. Sonuç olarak Zoro da saldırılarına bilinçli olarak kral haki eklediğinde ki çok kısa bir süre sinra ekleyecek Luffy'den aşağı kalmayacak. Fazlası var eksiği yok aslan parçasının.

Silahlanmada zaten diyecek bir şey yok. Zoro önde. Vaad ettiklerini de sayarsak fazla bile gelir. Luffy bir tek gözlemde iyidir. O da bir tık. İşin fiziksel boyutunda Zoro zaten rüştünü ispatlamış bir karakter. Fiziksel güç ve dayanıklılıkta ezer Luffy'yi. Özellikle dayanıklılıkta. Öyle üstünkörü baktığımızda bile Zoro'nun yeri sağlamdır Luffy karşısında. Teferruata girmiyorum.
Kabul edilebilir şekilde okuyordum ta ki gözlem de az bir fark var diyene kadar. Luffy gözlemde çok daha üstün. Kralların hakisine gelirsek Zoro'da daha fazla var desek bile kullanamdıktan sonra gücüne etki etmez ki. Zoro 1 sağ kol almak için saldırılarına kralların hakisi eklemez diye düşünüyorum. Yoksa WCI Luffy=Wano sonu Zoro mu :D? Çünkü sağ kollar arasında çok bir fark yok. Tabii eklediğinde zorlanmadan yenerse WCI halinden güçlü deriz. İrade konusunda da ikisi de eşittir diye düşünüyorum. İdealleri için neredeyse her şeyi göze alabilecek karakterler bunlar.
Bir de Zoro eklese bile eşit diyemeyiz o konuda çünkü her ekleyen o seviyeye gelmiyor. Luffy şimdiden etkili bir biçimde ekliyor ama kaybetti.
Fiziksel güç ve dayanıklılık da mümkün değil bence. Fiziksel güç için biribirleri arasında az bir fark olsa bile (İkisi de kazanabilir) dayanıklılık konusunda hiçbir normal insan lastik adamı geçemez.
Luffy şu an kralların hakisi ve gözlem olarak bakarsak Zoro'dan en az 2 tık üstün. Ki bu 2 güç serideki en önemli 3 güçten biri olabilir. Ryuo da girerse daha da artabilir ama Zoro'nun kılıca haki basabilmesi yüzünden onu saymıyorum. Denkleşmiş olurlar onda dedim.
 
Son düzenleme:
Luffy bu arc sonrasında Mom ve Kaidou inecekse eğer

İm
Akainu
Shanks
Mihawk
Bb
Dragondan

Hemen sonra gelecektir.

Aokiji
Kid
Olmezse law
Kizaru
Sabo
Fuji
Greenbull
Dan sonrada Zoro
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık