Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bu benim rahatsız olduğum bir şey mi hayır. Peki neden yazdım? Çünkü hala mantık üzerinden tartışmalar yapıyoruz. Ben diyorum ki bu tartışmalar anlamsız çünkü Oda işine göre keyfine göre mantıkları kesip atıyor yerine yenisini getiriyor. Hiç düşünmeden seriyi zevkine okumak o kadar eğlenceli ki. Yok ben mantık arayacağım dersen kafayı yiyorsun çünkü o kadar mantıksızlık var ki.
Fazla düşünme, delirirsin ?
 
Yeni kurguladığı şeyler bazen hikayenin bütününü bozuyor. Ope ope için gizli hareket eden hükümet elinden kaçırdıklarında kimseyi suçlamıyor. Bir şey yapmıyor.
Law şuan 26 yaşında luffy 19 yaşında. Aralarında 7 yıl yaş farkı var. Law meyveyi yediği zaman luffy kokoyaşi köyünde vitamindi daha. Bu meyve hırsızlığı ile beraber hükümetin elinden çalındığı kesinleşen ikinci meyve oldu. Daha doğrusu lawın meyvesini hükümet almaya geliyordu, henüz ellerinde değildi. Ama yine de ellerinden kaçırmış oldukları çok değerli bir meyve oldu. Bu hatayı yapanlar denizcilerin en değerlisi sengoku iken ceza alması beklenemezdi. Dünya hükümeti aynı hatanın tekrarlanmaması için Cp Pol üzerinden nakliyesini gerçekleştirmeye başladı diye düşünüyorum. Ama bu sefer ikinci başarısızlığı kabul etmedikler. Bir günah keçisi lazımdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık