Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin Kaido'yu Teke Tek Dövüşte Yenmesi Mantıklı mı?

Luffy'nin Kaido'yu teke tekte alması mantıklı mı?


  • Kullanılan toplam oy
    161
Zoro'nun durduğu kadar bile duramazlardı diyorum.

Evet, Luffy Kaido karşısında 3 kere nalları dikince itiraz edilmeyecek şekilde belli oldu Zoro>Luffy olduğu :)

Zoro'nun eğitimden en güçlü kişi olarak dönmediğini iddia edenlerin en büyük kozu Enma zaten. Çünkü Enma öncesi Zoro Yk4 falandı Enma'yla birlikte 4-5 level atladı ve sağ kol seviyesi oldu bu anlayışa göre. Evet güzel. Zaten Zoro'nun borçlu olduğu şeylerin kendisiyle hiç ilgisi yok. Enma'nın yakıtı hakidir ve Zoro Enma'yı kullanabilecek tek kişidir ama Enma>Zoro gibi davranılır. Zoro kral haki taşıyacak çapta biridir ama ölüm döşeği olmasa onu da kullanamayacaktır. İyi ki varsın ölüm döşeği sen de olmasan...
Thunder Baguya'yı Kaido'dan hybrid formunda yiyip hala diri olan Law hangi leveldadır? Reis aydınlat bizi. Hani Dof için YC3 eder diyenlerdensin az çok biliyorum YC3'e yalama olan Law hangi dövüşü atlattı da Kaido tanklıyor? :D
 

Üye silindi 5781

İyi de dostum. Şuan Thunder Bagua'nın Luffy'e tek atmasının ardından, Ragnarok yeyip ayağa kalkması mantıklı mı onu konuşmuyoruz ki ? Diğer karakterlerin başarısı üzerinden gidiyoruz. Zoro'nun en über saldırısıyla Lucci'ye yara açıp, aradan çıkmaktan öte bir gücü olamazdı Enies Lobby'de de.. bu iş şimdide böyle önceden de böyle oldu. Sanji, elbette Luffy'e göre daha az zorlanır Luffy'den. Luffy kadar zorlansa da bir şey değişmez. Queen'e dokunan olmadı, Sanji, Maria'dan dayak yemiş durumdayken girecek savaşa. Aynı şekilde Kaido'da 9 Kınla ve 5 Nova ile baş etmiş bir durumdayken 1v1'e evrildi savaş. Yine ortada bir adaletsizlik olmuyor. Zoro'da, Sanji'de, Luffy'de eski arclarda gelişen eşleşmelere göre dengesiz bir eşleşme almış olmuyor.

Luffy'nin gülmeleri boş Kaido'nun ne hallere sokacağını az çok biliyoruz, eski arclardan bildiğimiz gibi..
Konu Luffy'nin Kaido'yu teke tek yenmesinin mantıklı olup olmaması değil mi?
Daha bu 1v1'in başında böyle falso bir hareket olduğundan bahsediyorum. Başı mantıksız olan bir şeyin tümünü yorumluyoruz sonuçta.Savaşta şu an "Luffy çok güçlendi." imajını verdi o mantıksızlıklığı kullanarak. Bu saatten sonra Luffy ne yapsa eyvallah deyip geçeceğiz mecburen çünkü altyapısını zaten mantıksız bir hareketle doldurmuş.
Zaten çok barizdi böyle bir şeyin olacağı , adam seriyi hızlandırma isteğine yenik düşüp saçma sapan güçlendirmeler yaptı özellikle Zoro için. Hani birisi gelip "Zoro sabaody'ye Luffy'den güçlü mü geldi?" diyip sorsa ben garipsemem bu soruyu ve vereceğim cevap "Neden olmasın?" olur. Çünkü çok Luffy odaklı gitti ve Luffy'nin güçlenme aşamalarını çok keskin çizdi , ama aynı şeyi Zoro için yapmadı.
Yani bazı arkadaşların dediği gibi mantığı bırakıp eğlenmeye bakalım tabii bu , karşılaşmanın mantıksız olmasına engel değil. Yarın öbür gün atıyorum Sanji Kaido'ya tekme atsa KAido 1 ton kan kussa zevkten dört köşe olurum ama mantıksız bulurum.
Olay bu tam olarak
 
Ya işte klasik Op finali arkadaşlar ne takıldınız ya. Luffy arc boss'unun tam seviyesine çıkmadan onu keser. Zoro ve Sanji iki ve üç numarayı kendi gücüyle alt eder.

Kaido > Luffy > Zoro > King > Sanji > Queen
Crocodile > Luffy > Zoro > Daz Bones > Sanji > Bon Kurei..
Rob Lucci > Luffy > Zoro > Kaku > Sanji > Jyabura...

Finalin ardından güç durumu her zaman bu olur. Sadece karşıda İmparator olunca daha sağlıklı güçlenişler beklediniz anlayabiliyorum da.. Suit ve Enma ne kadar kaliteli güç artışları ki.. "Aa demek kral haki bastın ben de kullanam" kadar bayat..
 
Bence Luffynin Kaidoyu teke tekte indirmesi mantıklı ama kurguda yaptığı hata tek yemesiydi. Yada sağ kollar la yonko kaptanları arasındaki farkın bu kadar çok olması da diyebiliriz. Çünkü Luffy öyle veya böyle sağ kolu WCI da aşmış artık Kaptanına gitmeye yaklaşmış durumda Wanoya geldi. Ki kimse de Luffynin Kaidodan yiyeceğini düşünmezdi. Sağ kollarla Yonko arası farkında bu kadar yüksek olacağını kimse beklemezdi. Baya 2 3 sağ kol bir yonko etmez gibi gösterdi tek yedirerek Luffye sorun bence bundan kaynaklı. Ama Kaidonun yenilmez olduğunu ve aradaki güç farkını net göstermek için yaptı bunu. Sonra Luffy bir takim takviyeler aldı o dahi yetmedi. Onlar yetmezken yanida işte diğerlerini verdi. Luffy en azından aşık atabilecek ve takviyeyi alsın diye alınca da teke tek bıraktı. Kaido hala Luffyden güçlüdür. Bunu Luffy bir şekilde aşacak artık. Luccide düştüğü durumlardan daha beterlerine düşecek.

Bu arada şu Kaidonun saldırılarına dayanamazsa bu seri nasıl ilerlicek arkadaşlar bir şekilde dayanmalı artık yani. Yine mi tek yesin. Artik oraları geçti yeni seviyeda adam. Peygamberliğini ilan etti değmeden tekme atıyor herif olum. Artık bu şekilde de bir zahmet Kaidoya kafa tutsun reyiz.:a:
 
olması gerektiği gibi , öte yandan Luffy'ye bakıyorum 3 günde yonkou seviyesine ulaşmış ,
Kaçırıldığını düşündüğüm nokta şu, Luffy bu seviyeye East Bluedaki halinden çıkmadı. Zaten kendisi Yc1 seviyesindeydi. Hyo ile antreman yaparak gücünü katladı ve Katadan gözlemi kapmasına benzer şekilde Kaido'dan kral hakiyi kaptı.

Yani denklem şöyle

Eğitim sonrası amiral

Dövüş sırasında yonkou.


Ha evet bu çok hızlı oldu buna katılıyorum bak. Zaten o yüzden 2. seçeneği işaretledim. Ama shounenlerin janrı bu biraz da. Daha genel düşünecek olursak çocukların bir sene içinde 50 yaşındaki adamları geçtiği seri. Aynısı Lucci'de de yaşandı. Lucciden tek yedi. Sonrasınea bir anda havadan power up edindi. Evet havadan Aokijiden sonra geliştirdim dedi de bunu geliştirebileceği düzgün bir zaman aralığı yok.

yediği saldırının birkaç katını yiyor ki bu saldırı zamanında kendisini bayıltan bir saldırı ; tak diye kalkıyor adam.
Bu mesele kral hakiye bağlandı işte. Kral hakinin en güçlü haki çeşidi olduğu defalarca söylendi. Altı biraz fazla ani dolduruldu evet. Ama kullanmayı öğrenip öğrenmemek ciddi fark yaratıyor.


Ben o karşılaşmada Sanji'nin delik deşik olmasını bekliyorum yalnız. Şimdiki Luffy gibi bir anda güle oynaya kalkıp "Kanabona kral haki ekledin demi çakaalll" gibi saçma sapan bir şekilde dövüşmeye başlarsa onu da saçma bulurum.
Bu henüz daha başlangıç :D. Tüm dövüşlerde olduğu gibi Luffy işin sonunda delik deşik olacak, hastanelik hale gelecektir. Zaten daha en başında böyle olsa nasıl sürsün ki dövüş.



Bir de bir şey soracağım en başında teke tek kalmasına lafım yok dedin, peki o zaman tam olarak nasıl bir şey bekliyordun?
 
Enies Lobby'ciler gerçekten lobici oldu. Douriki lobisi.
Enies Lobby'e gerek yok. Crocodile, Daz ve Bon'a yarım atar.

Arlong'ta 2v1 Zoro ve Sanji'ye yarım atmıştı. Evet biliyorum o aralar Zoro, komaya girmişti hatta o yüzden ilk defa Sanji, Sağ kolu kesmiş, Zoro, üç numarayı almıştı. Ama ölçü yine belli eğer böyle yaralı olmasaydın muhtemelen burnumu çizerdin demişti Arlong. Sonra ne oldu, evet doğru bildiniz. Luffy o burunu kırdı, kelimenin tam anlamıyla yamulttu
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık