Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim düşüncem de öyle, zaten diyordum iki yıl eğitim yeni dünya hazırlığı Kid haki biliyordu ondan eğitim almasına gerek yoktu diye de görünen o ki o da eğitim almalıymış. Hiç olmazsa meyve uyandırmış olsa bari hakiden bir şeyler kapamamış.
Haki zaten öğrenecek kimsesi yoktu Kid'in.İyi bari kral hakisini uyandırabilmiş iki yıllık sürede.
 
Ahanda yazın buraya killer ve kide yardıma Hawkins ve apooda dahil olacak. Böylelikle 2 orijinal ittifak 2 yonko indirmiş olacak
 
Reis bu nasıl bir düşünce yapısı ?
Luffy yıprandıysa onu yıpratan Kaido, Kaido yıprandı onu Luffy'i mi yıprattı ?
Luffy dayak yediyse Kaido'dan yedi, Kaido ise bu bölüm boğazına, Law'ın kılıcnı gövdesine de Zoro'dan kalıcı iz almış.

İkisi de yıprandı ne demek ya ? Bigmom, Luffy'nin ağzını yüzünü dağıttı da biz mi şahit olmadık ?

O zaman şöyle yapalım, Luffy vs Kaido olsun. Kaido, Luffy'i dövsün her öldüreceğinde x karakter araya girsin bir de o x karakterler hasarlar versinler Kaido'ya ama günün sonunda 1v1 oldu diyelim son raunda ikisi de hasarlı girdi diye. Tam bir lütfücü mantığı şaşırmadım hiç xD
Son perdeden bahsettim sadece yahu. Wano başında Luffy Kaido'nun %1'ini alamazdı. Şimdi power-up aldı ki en az 2 tane aldı. İkisi de zerinin zirve güçlerine ait unsurlar. Bu geçen sürede Kaido çoğu Luffy'den olmak üzere bir çok saldırı aldı. Ancak Luffy'de ölümüne dalarak dayak yedi durdu. En az 1 kere darbeye bağlı oyun dışı kaldı.

Tüm bu olanlardan sonra Luffy'nin aldığı power-uplardan sonra Kaido ile 1v1 yapıp ALIRSA (almaması gerektiğini düşünüyorum) bu Oda'nın Luffy'i imparator seviyesine çıkardığını gösterir diyorum sadece.
Ben "lütfücü" değilim :of:

Oda'nın karakteri işlemesi böyle. Katakuri yarayı bizzat kendisi vermişti. Yine de dövüşün sonunda ikisinin hemen hemen denk seviyede olduğu gerçeği değişmiyor.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık