Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seride güç sadece dövüş sırasında artıyor. Yonko ve sağ kol arası tek seviye en iyi ihtimalle amiral. Ana karakter amirallerle kötü bir şekilde sadece marineford savaşında karşılaştı diyebiliriz (kizaru hariç). Yani nihayetinde bizim uşak mecbur dövüş sırasında güçlenecek. 1 hafta sürse yonko ile dövüşü "oha ne ara o kadar dayanıklı oldu bu" deriz. Şimdi de niye bu kadar hızlı oldu güç artışı diyen arkadaşlar mevcut. Yani arası yok gibi. Biraz ezilecek, yıkılma noktasına gelecek her zamanki gibi ama neticede indirecek.

Katakuri sonrası bile daha tam o seviye değil aslında, anca yetişti demişti takipçilerin geneli. Aynısı burası için geçerli aslında. Öyle veya böyle yonko indirecek ve tam olmasa bile milim altında yonko olacak bu çocuk. Çünkü hikaye devam edecek. Diğer yonkolarla kapışırken tam o seviye diyeceğiz ve bir noktada artık üstüne çıkacak. Hikaye örgüsünü okurken böyle bakmakta bence fayda var.
 
Kid yeni dünyada 2 yıl ağzı açık gezmiş ya. Anlamadığım dövüşe de girmiş, Luffy her dövüşte bir şeyler kapıyor bu adam hiç bir şey öğrenmemiş. Bari birinin altına girseydin biraz bir şeyler kapardın.
Kid'in sorunu elemanı adam gibi eğitecek birinin olmaması.Luffy'nin Rayleigh'den eğitim almadan tayfasını toplayıp Yeni Dünya'ya gittiğini düşün.Büyük ihtimal böyle birşey gerçekleşseydi Kid'in yaşadığına benzer bir durum yaşayacak ve hiçbir yere tutunamayacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık