Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen benim :D Bundan sonra KF'de Spoiler yorumları dışında barınmayı planlamıyorum. WG'de yorum konusunda daha serbest bir yapı olduğu için orada tartışacağım. Daha çok yazımı görebilirsin yani WG'de :D
Öncelikle rabbim kimseyi shitgene düşürmesin diyorum. Siteyi yanlış zamanda tanıdın sen. Burada hiçbir zaman küfür, hakaret serbest olmadı ama argo kuralının bayağı esnetildiği dönemler olmuştur. Yeri gelir kanlı bıçaklı girerdi insanlar birbirine banlanmadan en fazla uyarılırlardı mevzu çok uzarsa o kadar. Yeri gelir şimdikine benzer şekilde nefes aldırmayan bir yönetim olurdu uçurulurdu insanlar falan. Dönem dönem değişir bu. Herkes seve seve saygı gösterecek karşındakine adam gibi konuşacak burası insanları buna yönlendirdiği için güzel zaten. Ama çok da minnoş minnoş takılmaya gerek yok şimdiki bandır yıldırmadır muhabbetleri fazla yönetimde katılık böyle olmaz. Tabi yıldırma davası biraz makara gibi geliyor insana gülüyoruz eğleniyoruz falan hepimizin başına geliyor. Hafif sempatik bir yanı var.
 
O gün gelemyecek yav. Mangaka işlemeyecek böyle bir şey, çok güzel yemleyip merak uyandırıyor. :D
En sonda farklı bir şey çıkarıp ''AAA böyle bir şey miydi?'' tarzında geçecek. Zaten Reverie, Vivi, Teach olayıyla bağlanacak gibi geliyor bu durum bana.
O kelebek Croco-boyu mu temsil ediyor diyorsun yani net konuş? :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık