He yok. Zaten o dönemde Wb tayfasının tek dezavantajı Marco tarafının yaşının küçük olmasıydı.Ben WB tayfası derken Roger tayfası ile dövüştükleri dönemi kastetmiştim.
He yok. Zaten o dönemde Wb tayfasının tek dezavantajı Marco tarafının yaşının küçük olmasıydı.Ben WB tayfası derken Roger tayfası ile dövüştükleri dönemi kastetmiştim.
Bence o dönem WB tayfası Marineford'da ki hali veya senin bahsettiğib tayfadan daha güçsüzdü.Marco , Vista ve Jozu daha toy olduğu için pekte güçlü olduklarını sanmıyorum.He yok. Zaten o dönemde Wb tayfasının tek dezavantajı Marco tarafının yaşının küçük olmasıydı.
Wb olmasa tayfası kötü değil de o kaptanla onlardan bir halt olmazmış zaten. Yan gelip yatsın anca titrek herifO değil bazı teknik aksaklıklar olmasa Wb'nin tayfa Roger'ın tayfadan baya iyiymiş. Tam kk tayfası!
Wb'ye çok yazık oldu.
Öyle zaten. O zamanki Oden olmasa bence Roger tayfası yenerdi. Diğer yandan söyle de düşünülebilir. Roger tayfası (Ray hariç)o kadar ahım şahım bir tayfa olsaydı Wb tayfasını zaten yenmeleri gerekirdi. Wb'nin tayfadaki adamlar kalıcı ve bağlı olsaydı Roger tayfasından çok daha üstün bxir tayfa olurdu. Bu çok net bir şekilde okuyucuya verildi bence.Bence o dönem WB tayfası Marineford'da ki hali veya senin bahsettiğib tayfadan daha güçsüzdü.Marco , Vista ve Jozu daha toy olduğu için pekte güçlü olduklarını sanmıyorum.
Hadi len ordanWb olmasa tayfası kötü değil de o kaptanla onlardan bir halt olmazmış zaten. Yan gelip yatsın anca titrek herif
Aslında tayfaları çok benzer. Roger'ın tayfasından Shanks, WB'nin tayfadan Teach Yonkou oldu. Ki zamanında bile Shanks'a yara verebilmiş biri. Ace de keza KK potansiyeli olan biriydi. Cidden efsane bir tayfa. KK tayfasından eksiği olmadığı kesin.Yazık olmuş derken tayfa anlamında talihsizlikler yaşamış demek istedim. Yoksa serideki yeri ve konumu itibariyle bir sıkıntısı yok reyisin.
Bahsettiğim aksilikler Ace, Oden ve Teach. Bu 3'ünün zirvesi yonkoudan başlıyor zaten. Roger tayfası falan bunların yanında meyvede vitamin kalır.
Wb'ye de titrek yemezsin carpe bazen yorumlarına anlam veremiyorum ya.Wb olmasa tayfası kötü değil de o kaptanla onlardan bir halt olmazmış zaten. Yan gelip yatsın anca titrek herif
Meyvesi titreşim meyvesi kardeş :/Wb'ye de titrek yemezsin carpe bazen yorumlarına anlam veremiyorum ya.
Evet benziyorlar. Wb'nin artısı Oden, Marco ve Jozu gibi karakterlere sahip olmasıydı. Roger'ın bu ayarlarda adamı yoktu. Roger'ın bir tek Ray'i vardı. Gerisi Faso fiso.Aslında tayfaları çok benzer. Roger'ın tayfasından Shanks, WB'nin tayfadan Teach Yonkou oldu. Ki zamanında bile Shanks'a yara verebilmiş biri. Ace de keza KK potansiyeli olan biriydi. Cidden efsane bir tayfa. KK tayfasından eksiği olmadığı kesin.