@Sir Crocodile bu benzerlikler bir zamanlar ilginç geliyordu ama Oda çok sık tekrara düşünce artık boş geliyor :/
O sahneler canon değil diye biliyorum ama emin değilimBonney Sabaody Takım Adalarında Zoro ya dokundu ya ilerde karşılaşırlarsa Zoronun yaşı ile oynayabilir mi?
Benzerlikler tadında olunca iyi ama artık çok tekrar etti. Bunlardan bazıları sürekli tekrar eden bazıları da değişip, farklı şekilde tekrar eden tip de benzerlikler.@Sir Crocodile bu benzerlikler bir zamanlar ilginç geliyordu ama Oda çok sık tekrara düşünce artık boş geliyor :/
Adam Ace gereksizini siluetle çizdi düşün artıkBenzerlikler tadında olunca iyi ama artık çok tekrar etti. Bunlardan bazıları sürekli tekrar eden bazıları da değişip, farklı şekilde tekrar eden tip de benzerlikler.
Artık seri uzadıkça normal geliyor bana. Karakter tanıtımları bile artık tekrar ediyor. Croc'un ilk göründüğü sahne mesela... Kızınca elinde ki çiçek kuruyordu, bardağın içinde ki su ile beraber. Pek çok gizemli karakter gösterilirken yine benzer yöntem kullanılıyor...
Dua et yeteneğini bekletip gizem yaratmadı...Adam Ace gereksizini siluetle çizdi düşün artık
Zoro meyve yemeyecek. Kesin bilgidir yayabilirsin.Oni demon diye bişi gördüm. Mistik zoan a girer . Yakışır zoroya
Biliyorum da sağlam bişi yese iyi olurdu.Zoro meyve yemeyecek. Kesin bilgidir yayabilirsin.
Hiç gerek yok. Herif ruhuyla "oni" zaten.Biliyorum da sağlam bişi yese iyi olurdu.
Aga bee yakışırdı reise.Hiç gerek yok. Herif ruhuyla "oni" zaten.