Üye silindi 6810
Yok kılıç temsil ediyomuş crocoyuO kelebek Croco-boyu mu temsil ediyor diyorsun yani net konuş?
Yok kılıç temsil ediyomuş crocoyuO kelebek Croco-boyu mu temsil ediyor diyorsun yani net konuş?
Bir de Croco İmin kızı çıkıyormuşYok kılıç temsil ediyomuş crocoyu
Vivi var bir kere ortada. Onun yanında Hükümet olayı Croc'un sıkıntılı olduğunu biliyoruz bunlarla.O kelebek Croco-boyu mu temsil ediyor diyorsun yani net konuş?
O zaman püüü ım'e kızını ne hallere sokmuş kavgalardan almamış dövüştürmüş püüBir de Croco İmin kızı çıkıyormuş
Wb kendi kendine etti. Büyük itibar katliamı yaşadı.O değil bazı teknik aksaklıklar olmasa Wb'nin tayfa Roger'ın tayfadan baya iyiymiş. Tam kk tayfası!
Wb'ye çok yazık oldu.
WB'nin tayfa bence kendi çapında iyi olsa bile Roger'ın tayfası ile kıyaslamak yanlış olur.Tahminimce Gaban ve Rayleigh Oden'i saymassak bütün WB tayfasını yenebilir.O değil bazı teknik aksaklıklar olmasa Wb'nin tayfa Roger'ın tayfadan baya iyiymiş. Tam kk tayfası!
Wb'ye çok yazık oldu.
Yazık olmuş derken tayfa anlamında talihsizlikler yaşamış demek istedim. Yoksa serideki yeri ve konumu itibariyle bir sıkıntısı yok reyisin.Wb kendi kendine etti. Büyük itibar katliamı yaşadı.
Bahsettiğim aksilikler Ace, Oden ve Teach. Bu 3'ünün zirvesi yonkoudan başlıyor zaten. Roger tayfası falan bunların yanında meyvede vitamin kalır.WB'nin tayfa bence kendi çapında iyi olsa bile Roger'ın tayfası ile kıyaslamak yanlış olur.Tahminimce Gaban ve Rayleigh Oden'i saymassak bütün WB tayfasını yenebilir.
Ben WB tayfası derken Roger tayfası ile dövüştükleri dönemi kastetmiştim.Yazık olmuş derken tayfa anlamında talihsizlikler yaşamış demek istedim. Yoksa serideki yeri ve konumu itibariyle bir sıkıntısı yok reyisin.
Bahsettiğim aksilikler Ace, Oden ve Teach. Bu 3'ünün zirvesi yonkoudan başlıyor zaten. Roger tayfası falan bunların yanında meyvede vitamin kalır.