Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM'nin zirvesini bu savaşta görmeyiz keza gidecektir oradan karşısına başka kişiler çıkacaktır vs. Yalnız Kaido azmaya başladığında yer yerinden oynayacak gençler. 23 Nisan süsü formunu zerre kale almayın derim. Bu form tescilli bir şekilde Kaido'nun dayak yemek için girdiği form. Sado-mazo fantezisi yapıyor.
BM de düşecek. Garp geliyor yolda.
 
Arkalarda bir arkadaş yazmıştı, ilk mesajıymış hatta. O forma düşmanını gözlemlemek için giriyor olabilir diye mantıklı geldi bana.
Gözlemlemesine ihtiyacı olan bir düşman yok karşısında. Zaten bariz bir şekilde daha güçsüz rakipleri. Kaido'nun bu kadar strateji kasacak bir tip olduğunu sanmıyorum.
 
bu kadar zoro hype'lanmasını bir türü anlayamadıım bir bölüm oldu.aksine nerdeyse ada kadarlık bir hedefe yapmış olduğu atağı ıskalaması oldukça garip.
ben başka mangayı okumadım değil mi?
 
Kelleyi kesmesi için çok daha sağlam saldırması lazım bir deri bir kemik kalması lazım ama o saldırı isabet etseydi şimdiye kadar atılan saldırılardan daha fazla etki bırakırdı gibi.
@Mr.Bushido
@William cutting ryuma'nın ejderin kellesini alırken ki sahnesini atmıştı, aynı formda saldırıyordu. Onu görünce ben de bi oldum aha lan kelle gidiyomuş harbi harbi diye. İddayı kaybedebileceğimi hissettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık