Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mizah açısından sormadım ki. Mizak için sorsam yanına bunu ima eden bir şeyler eklerim zaten. :/

Şahsen beni rahatsız eden bir durum bu. O yüzden sordum. Enma ilk çıktığında da "Kaido'ya bilinen tek yarasını Enma verdi" denilmişti mangada, ondan da rahatsız olmuştum. Sonradan Kaido olayında her iki kılıcı kullandığını görünce yanıldım demiştim. Ama şimdi bakıyoruz mangada Enma'ya anlam yüklenmesi hala devam ediyor. Bu şekilde bir kullanım beni rahatsız ediyor ve bunu sorgulamak/konuşmak istiyorum. Enma ve Oden olayından sıyrılıp bölüme odaklanmak gelmiyor içimden çünkü.
Bence abartılıyor bu konu.
 
Kaido ve linline hak ettikleri kadar saygiyi veriyorum ikiside zirve karakter ama beyazbiyiktan zayiflar dayanikliklari inanilmaz ama zirve karakterlere karsi bu kadar rahat savasamazlar elimizde 1 tane oden ornegi var ayrica kaidonun ejder formunun en gucsuz hali oldugu ve kasitli olarak dayak yemegi sevdigi tamamen senin kendi gorusun.
Öncelikle hiçbir zaman, Beyazsakal'dan güçlüdürler demedim.
Kaido'nun en güçsüz formu %99 ihtimalle bu. İnsan halinin daha güçlü olduğunu biliyoruz, hibrit ve uyanış hali de insan halinden güçlüdür. (İnsan olmayabilir, daha iyi bir kelime bulamadığımdan insan dedim.)
Saldırıları da kasıtlı olarak savuşturmuyor ve haki basmıyor. Öyle olsa Linlin, bu farklı bunu savuştur demezdi Zoro'nun saldırısı için. Adamın saldırıları savuşturamayacağını veya en azından haki basamayacağını düşünmek abes olur zaten.
Orada benim görüşüm olan tek şey, adayı taşımanın kendisini zayıflattığı iddiası.
 
Killer feci gürültü yapıyordur yalnız elindeki o silahlarla. Asker eğlencesi ayağına fakir motorlarını sokak ortasında sonuna kadar öttüren gavatlar gibi. Ta tıtı tıt tıt tıt tıt taaa diye bağırır bazen bunların bisiklet süren versiyonları.
 
Anaa ciddi ciddi bu Kaido daha Haki basmadı? hahahha ulan ya. Bu Yonkoular ciddi ciddi çok güçlüler ya. Ayrı bir seviye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık