Bir de Yeni Dünya'dan çıkıp kolundan olan Shanks varYeni Dünya'ya girip kolundan olan bi Kid var geri kalan herkes sapasağlam. Buradan bile süzme geri zekalı olduğunu anlıyoruz.
Bir de Yeni Dünya'dan çıkıp kolundan olan Shanks varYeni Dünya'ya girip kolundan olan bi Kid var geri kalan herkes sapasağlam. Buradan bile süzme geri zekalı olduğunu anlıyoruz.
Zoro'yu da belli ara sonra tekrar gördüğü için sarılıyor zaten. Yoksa geceleri birbirlerine sarılıp uyumuyorlar. :/Jinbe ölmediği için öyle sarılmış olabilir mi ?
Tamam.Zoro'yu da belli ara sonra tekrar gördüğü için sarılıyor zaten. Yoksa geceleri birbirlerine sarılıp uyumuyorlar. :/
Hayallerini yıkmadım inşallah.Tamam.
Yok canım. Onu da nereden çıkardınHayallerini yıkmadım inşallah.
Artık şundan emin gibi bir şeyiz: Kılıçta eski kullanıcılarının ruhu/iradesi ( hatta hakisi) var. Çünkü mangadaki bütün söylemler bunu işaret ediyor.Her kılıcın ruhu vardır. Kılıçta odeni hissetmesi odenin gücü kılıçta demek değil. Öyle olsa Zoro, ilk saldırıda direkt keserti. Yada ryumanın gücü olsa hazan suyu ile önüne geleni ezer geçerdi. Bu konu ileride daha ayrtınlı anlatılır mangada.
Niyeyse Enma ve Ame no habakiri bu arc Hyori ve momo'nun elinde kelle alacakmış gibi hissediyorum. Arc sonu Zoro 3. kılıç olarak 2. Nesil iblis biçeni alarak yola devam eder gibime geliyor.@Death Knight sen demiştin sanırım, diğer ame no habakiriyi de verselerdi diye. Hak verdim, Kitetsu 3 yerine Oden set verilebilirdi bu savaşta