Eğer kelleyi alacaksa Daha büyük bir saldırı yapabilir. Ashura ile bir şeyler yapar ya da klasik Shishi Sonson ile bitirir.O saldırıyı bir daha görür müyüz o zaman bu sefer kelleyi kesmiş biçimde?
Eğer kelleyi alacaksa Daha büyük bir saldırı yapabilir. Ashura ile bir şeyler yapar ya da klasik Shishi Sonson ile bitirir.O saldırıyı bir daha görür müyüz o zaman bu sefer kelleyi kesmiş biçimde?
Şu dünya da Luffy’nin yüzünü en çok güldüren kişi net Zoro sanırım. Şu mutluluğa bak. Aslanlarım benim be. Bu ikiliyi harbiden bende çok seviyorum...Bu da garip suratlı Luffy'nin renkli hali:
Kaptanı bile Zoro'nun hayranı. Allah'ım sen nasıl bir karaktersin ZoroooooBu da garip suratlı Luffy'nin renkli hali:
Bu senin benim gibi düz insanların baktığında gördükleri bir de @Raiden'e nasıl görünüyor ona bak istersen.Bu da garip suratlı Luffy'nin renkli hali:
En büyük Zorocu Luffy, en büyük Luffyci de ZorodurKaptanı bile Zoro'nun hayranı. Allah'ım sen nasıl bir karaktersin Zorooooo
Eee bende de böyle gözüküyor? Fark ne ki? hahahaBu senin benim gibi düz insanların baktığında gördükleri bir de @Raiden'e nasıl görünüyor ona bak istersen.
Luffy'nin suratı Very Good'a benzemiş.Bu da garip suratlı Luffy'nin renkli hali:
Bu senin benim gibi düz insanların baktığında gördükleri bir de @Raiden'e nasıl görünüyor ona bak istersen.