Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim adım Kaido. Dünya'nın en güçlü insanıyım.

Dövüş sitilmde katiyen vurmak yoktur. Rakiplerimin beni dövmesine izin veririm, üstün dayanıklılığım sayesinde rakiplerin yorgunluktan yere düşen ve kazanırım. Zayıf noktam Enma denilen bir kılıç.
 
Aydın ne anlatıyon yahu sen? Ben ataklar bir değil dedim zaten. Ama ikisinden de toparlanma olayı çok hızlı gerçekleşiyor. Sen saliseleri hesaplayabiliyorsan bana da öğret. Bir de alakasız 300- 5000 örnekleri veriyon ne alaka?
Çünkü çeyrek saniyede toparlanmakla 10 saniyede toparlanmak arasında fark var, ikisi de hızlı toparlandı fark yok mu yani dersen ben de sana arabada 5 evde 15 örneği veririm
 
Ne kadar saçma bir dövüş kurgusu var yahu bunların tek odağı Kaido bana biri açıklasın bir Allahın kulu neden Bm ye saldırmıyor kurgusu saçma diyorum çünkü orda kadın rastgele bir elbaf vuruşu yapsa bile çoğu pert olur Kaidoya dalarım derlerken.Sadece Zeus ile bir şeyler yapıyor sen o kılıcı neden yaktın o zaman saçma yerler var işte takılmamak lazım herhalde.
 
Hayalimdeki bölüm:
Luffy, gataling kong organ gun yapıyor, Bigmom çekil oradan Kaido bu saldırı çok tehlikeli diyor herkes şokta aman tanrım adanın yarısı uçuyor saldırının şiddetinden
Gelen bölüm:
Zoro saldırı atıyor, Bigmom o silah normal değil çekil oradan Kaido diyor, saldırının etkisi ile boynuzlar havada uçuşuyor.

Gel de inkar etme :ühü:
 
Enma'nın gücünü açığa çıkardığı için. Zira Zoro önceki bölüm söylüyor? Kusura bakma birader şu an algı yapmaya da çalışmayın. Biz güzel güzel tartışıyoruz felan diye. Bu kadar ön plana çıkacaını düşünüyor muydun düşünmüyor muydun kılıcın? Ayrıca Oden'i de hissetmeye başlamış Kaido öncesinde hissetmiyordu Kaido. O da mı Zoro'nun gücü?
Ben seninle tartışmadan çok önce Enma'nın ön plana çıkmasından rahatsız olduğumu belirttim zaten. O yüzden diyorum kendi kendine bir şeyler çıkarıyorsun diye. Hala aynı kafayla devam ediyorsun.
Enma'nın gücü nereden geliyor? Bana bunu açıklar mısın? Enma içinden haki mi çıkarıyor? O zaman kullananların hakisini neden emiyor? Kullanan neden bayılıyor? Bak, önceki mesajlarda bunun cevabını vermiştim zaten. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
Enma, Zoro'nun hakisini, Kaido için tehlikeli hale getiriyor. Ne kadar haki verirsen, o kadar tehlikeli oluyor. Zoro için bir haki kullanma, geliştirme aracı.
Kaido, daha önce aynı kılıçtan hasar aldığı için tanımıştır kılıcı. Oden'in ruhu olsa n'olur? O zaman Shusui'de de Ryuma'nın ruhu vardı. Her kılıçta da bir ruh vardır. Yine gereksiz bir muhabbet. Luffy'nin içinde WB,Roger,Oden,Shanks ve Xebec'in ruhu ve gücü mü var?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık