Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm kesinleşenler.
Enma >> Oden, Enma >> Zoro
Enma'lı, Zoro'nun saldırı gücü >> Luffy'nin saldırı güçü
Luffy dayanıklılık konusunda artık Yonko ligine giriyor. Ateş, Yıldırım zaten işlemiyor, Kaido'yu tanklarsa artık Yonko ligine girer.

Bu arada güç dengesi de değişti. Yonko >> Enma >> Amiral. Tabiki Mihawk göreceli isteyen istediği yere koysun.
 
Ben seninle tartışmadan çok önce Enma'nın ön plana çıkmasından rahatsız olduğumu belirttim zaten. O yüzden diyorum kendi kendine bir şeyler çıkarıyorsun diye. Hala aynı kafayla devam ediyorsun.
Enma'nın gücü nereden geliyor? Bana bunu açıklar mısın? Enma içinden haki mi çıkarıyor? O zaman kullananların hakisini neden emiyor? Kullanan neden bayılıyor? Bak, önceki mesajlarda bunun cevabını vermiştim zaten. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
Enma, Zoro'nun hakisini, Kaido için tehlikeli hale getiriyor. Ne kadar haki verirsen, o kadar tehlikeli oluyor. Zoro için bir haki kullanma, geliştirme aracı.
Kaido, daha önce aynı kılıçtan hasar aldığı için tanımıştır kılıcı. Oden'in ruhu olsa n'olur? O zaman Shusui'de de Ryuma'nın ruhu vardı. Her kılıçta da bir ruh vardır. Yine gereksiz bir muhabbet. Luffy'nin içinde WB,Roger,Oden,Shanks ve Xebec'in ruhu ve gücü mü var?
Dinamiği tam bilsek zaten bu kadar tartışılmaz. Enma Zoro'nun hakisi Kaido için tehlikeli hale getiriyor ? Nasıl yapıyor? Zoro normalde %1'i mi kullanabiliyordu atakta? Kılıç ile %10'a mı çıktı? Siz aklınızdaki kullanımı bana açıklasanız ben sizze çelişkiniz göstericem. Kılıç Zoro'dan hakiyi çok çekiyorsa biz Zoro'nun 3-4 atağa yerleri öptüğünü görmemiz lazım di mi sonuçta? Hani g4 Luffy'nin hakisi bitmesi gibi di mi? :(

Buradaki muhabbetlerin hiçbiri gereksiz değil. 4-5 yıl öncesinin Luffy tartışmalarının şu an Zoro üzerinden tartışılması. Zoro fanlarına ders niteliğinde oluyor bu bölümler. Tüm Zoro fanları değil ama bazı belirli kesim için.

Oden'in ruhunu hissetmedi ya da o dediklerinin ruhunu hissetmedi Luffy'de. Burada doğrudan ruhtan bahsediyor. Bu muhabbet geçmişti zaten.



The soul that resides in a katana makes a samuray strong, and enables him to desteroy his enemies.

Oden'in ruhunun ne iş yaptığını anlatıyor. Mangaka zaten bu olaylardan öncesinde bahsetmiş öyle sembolik değil.
 
Buradan:
O boyutta bir yaratığın gökyüzünden düşüp, sürünüp, sabit kalması 1 saniyede olmuyordur sanırım yakışıklı. Az delikanlı olup da kabul etmezsin ama şimdi.
Bu sahnelere yorum atmadan önce baktım zaten. Killer'ın atağından toparlanma süresini nasıl anladın.:( Vallaha çok saçma yerden gidiyon Aydın. Sen bu delikanlılık felan muhabbetlerini bir kenara bırak Zoro fanlığınla birlikte.:D Killer'a gıcık olmuşsun o da niye belli. Şimdi lafını yememeye çalışıyon. Ye Aydın bir şey olmaz. Orak ile bir değilmiş demek ki di mi şimdi elindekiler.:(
 
Kaido'ya vurmak çok daha kolay 200 metrelik et parçası gibi süzülüyor orada. Ayrıca BM büyük ihtimalle aradan çıkacağı için Oda verilebilecek bütün hasarı Kaido'ya yönlendiriyor. Çatıdakilerin ana amacı da Kaido'yu indirmek olunca ortaya böyle bir şey çıkıyor işte. Asıl bir sonraki bölüm ne yapacakları önemli çünkü BM alayıyla feci uğraşıyor şu an, görmezden gelebilecekleri noktada değiller.
İşte BM aradan çıkmasıdır falan derken omurgası böyle sağlam olmayan bir dövüş var ortada tamam bu seride çoğu yerde mantıksızlıklar hep oluyordu ama şu aşamada 2 imparatorun olduğu yerde benim gözüme aşırı battı bu.Ama dediğin gibi BM böyle saldırıda yapmışken gelecek veya gelecek bölümlerdede görmezden gelinirse asıl o zaman eleştiriyi yapmakta fayda var sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık