Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido serinin en hızlı karakteri midir?
Kizarudur.

Yonkoular için genel olarak düşünürsem bu adamların patlayıcı hızları çok yüksek. Uzun menzilli bir koşuda o kadar hızlı değillerdir ama patlayıcı hızları sıradan bir insanın tepkisi üzerinde.

Bunun bir benzerini MF'de gördük sanki. WB sinirlendiğinde daha akainu tepki vermeden çoktan arkasına ulaşmıştı. Aynı şekilde Garp Marco'nun önüne bir anda çıkmıştı. Bu adamların dövüş içindeki gücüne hızına ayak uydurabilecek insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
 
Ryuma vs Kaido+Bigmom ne olur ?
Benim bir teorim vardı.

Gorosei beşlisi 800 yıl önceden kalma insanlar ve oradaki kılıç ustası Orochi'nin 800 yıl önceki atası. Zamanında bu ihtiyar Wano'ya ihanet etti Ryuma bunu öldürecekti ama bir şekilde kaçmayı başardı.

Her bir Gorosei ortalama bir yonkou'dan daha güçlü gördüğüm için zamanın Ryuma'sı bu ikisini öldüremeyecek olsa bile savaşabilecek ve sağ çıkabilecek seviyede olmalıdır.
 

Üye silindi 1004

Eleman 10 yonkou gücünde dediğiniz hükümeti koymamış Wano'ya bence bir düşünülür yani.
Reis tek başına mı savunduğunu düşünüyorsun? Ayrıca hükumet Wano’ya girmek için ne kadar kasmış olabilir? Dört bir yandan Wano’yu sıkıştırsalar senin Ryuma, Naruto değil ya kendini çoğaltmamıştır.


Öyle diyorsunuz da Ryuma'nın yaptığı olay 2 yonkouya kafa tutmaktan fazla değil mi ? Koskoca hükümetten bahsediyoruz.
Değil Dünya Hükumeti tek seferde tüm güçlerini Wano’ya indirmiş olamaz çünkü. Absürt bir şey çünkü. Hangi devlet tüm gücünü tek bir yere yığar. Dünya Hükumeti 10 Yonkou gücü ediyorsa, Wano’ya en fazla bunun 10’da birini göndermişlerdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık