Naruto olacak. Bm çıkacak, Im çıkar. :/Ondan sonra bir şey kalmıyor zaten dhdh Lütfü YC1 görse Pica olayındaki gibi Zoro koş oğlum der. Bu saatten sonra Yonkou tokatlarsa geriye ne kalır?
Sonu çok leş olacak bak gör.
Im-sama Vivi kadar güzel bir kadın çıkarsa simpi olur musunuz? @RocheFelixNaruto olacak. Bm çıkacak, Im çıkar. :/
bana sormadın ama olurumIm-sama Vivi kadar güzel bir kadın çıkarsa simpi olur musunuz? @RocheFelix
Oda pek kadın çizemiyor görmem lazım. Makima sonrası çok zor ya bu işler. Bir de Nobara hoşuma gidiyor Jujutsu'dan. Hafif agresif ama tatlı waifular etkiliyor galiba beni dhdhdIm-sama Vivi kadar güzel bir kadın çıkarsa simpi olur musunuz? @RocheFelix
Görmek gerek. Şu an Nami ve Yamato yeterli. Vivi'nin ateşli idealizminin de yeri ayrı tabi.Im-sama Vivi kadar güzel bir kadın çıkarsa simpi olur musunuz? @RocheFelix
Reis avatarındaki adamdan dolayı sana böyle şeyleri sormama gerek bile yok. Zaten sorunun cevabı pozitif.bana sormadın ama olurum
Hafif agresif seviyorsan Ulti'yi de sevmişsindir sen.Oda pek kadın çizemiyor görmem lazım. Makima sonrası çok zor ya bu işler. Bir de Nobara hoşuma gidiyor Jujutsu'dan. Hafif agresif ama tatlı waifular etkiliyor galiba beni dhdhd
Im-sama'nın ateşli emperyalizmi desem.Görmek gerek. Şu an Nami ve Yamato yeterli. Vivi'nin ateşli idealizminin de yeri ayrı tabi.
Tatlıydı. Değil miydi?Hafif agresif seviyorsan Ulti'yi de sevmişsindir sen.
Ağzı gözükmediği için geriliyorum. Ağız çok önemli benim için hayal kırıklığı yaşamak istemem 2D bir kadın yüzünden.Tatlıydı. Değil miydi?