Bu sefer plot armor işe yaramadı diye çok sinirlenmiş orada.Ben bunu çelik yelek sanıyordum ama tepkisi o. Belki Oda'ya sinirlenmiştir kusurlu mal verdi diye.Ama sonuç olarak Akainu zamanında iyi yapmış bazı şeyleri. xD
Benim plota ne oldu yaw bu sefer işe yaramadı titremesi atmış orada xDBu sefer plot armor işe yaramadı diye çok sinirlenmiş orada.Ben bunu çelik yelek sanıyordum ama tepkisi o. Belki Oda'ya sinirlenmiştir kusurlu mal verdi diye.Ama sonuç olarak Akainu zamanında iyi yapmış bazı şeyleri. xD
Aynen öyle iyi donut yapar Akainu reis Plotun işlemediği yerde donut yapıyor kendisiBu sefer plot armor işe yaramadı diye çok sinirlenmiş orada.Ben bunu çelik yelek sanıyordum ama tepkisi o. Belki Oda'ya sinirlenmiştir kusurlu mal verdi diye.Ama sonuç olarak Akainu zamanında iyi yapmış bazı şeyleri. xD
Bu sefer plot armor işe yaramadı diye çok sinirlenmiş orada.Ben bunu çelik yelek sanıyordum ama tepkisi o. Belki Oda'ya sinirlenmiştir kusurlu mal verdi diye.Ama sonuç olarak Akainu zamanında iyi yapmış bazı şeyleri. xD
Luffy: Bizi Bitirdin Be OdaBenim plota ne oldu yaw bu sefer işe yaramadı titremesi atmış orada xD
Zaten sürekli Snake Man modunda gezmiyordur Xebec. Bence önceki kullanıcısı Joy Boy. Ondan sonra Luffy'ye kadar bir daha kullanan olmamıştır. Hatta adının ''Joy'' Boy olması ve Oda'nın, Luffy'ye bu meyveyi seçmesindeki sebebin eğlenceli, komik olması hakkında ufacık bir teori yazmıştım.Snake-man, Xebec'e çok benziyor. Acaba meyvenin önce ki sahibi Xebec olabilir mi diye tereddüte düştüm ama öyle bir şey olsaydı BM ve ya Kaido söylerdi. Lakin Snake-Man'deki Luffy aşırı benziyor Xebec'in silüetine.
Joy Boy'da Gomu Gomu meyvesini ister miyim emin değilim Meyve onda çıkarsa reenkarne muhabbetine bağlar ve kalite açısından çok kötü bir durum olur gibiZaten sürekli Snake Man modunda gezmiyordur Xebec. Bence önceki kullanıcısı Joy Boy. Ondan sonra Luffy'ye kadar bir daha kullanan olmamıştır. Hatta adının ''Joy'' Boy olması ve Oda'nın, Luffy'ye bu meyveyi seçmesindeki sebebin eğlenceli, komik olması hakkında ufacık bir teori yazmıştım.