Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmeyen zevksizdir net. Kaslı mecha rüyaları görüyordur.
Beğenmekle alakası yok tamam sonunda kid bişeyleri becermiş anca transformus olmuş Zehaha haha :oleyo: :oleyo2::oleyo2::oleyo2::oleyo2: Yani sonuç olarak kid hala bir ???? o şekile dönüşünce extra hakimi kazandı yoo ektra kaido ya vurup can mı yaktı yoooo ee niye beğenelim. Bildiğin bege gibi kaleye dönüşmüş ezik....
 
Bu arada Kid'in gücü çok yaptım olduya geliyor eğer şu anki o robot çok güçlüyse. Çünkü altında bir mekanizma bir sistem yok. Franky'nin robotunda bir teknoloji var. Sertliği desen özellikle geliştirilmiş mesela.

Kid etraftan topladığı her türlü metal ile bir zırh yapıyor. Sadece kaba kuvvet ve metallerin sertliği var. Ne Luffy'deki gibi gerilim felan artırmaya yönelik bir teknik bir şey ne de Law'ın meyvesinin verdiği tarzda özellikler gibi özelliklerle dolu. Yani manyetizma ile bir şeyler yaparak teknik felan yaparak güçlü şeyler ortaya çıkarsa daha güzel olurdu.

Şu yönüyle pek ciddiye alamıyorum. Bu tarz bir şey ile haki bile kullanmadan g4 vari güç elde edebiliyorsa Luffy'lastik meyvesini çöpe atsın.

O yüzden farklı bir şeyler bekliyorum yoksa Kid baya sönük kalacak.
Katılıyorum. Frankyden farkı kalmıyor böyle. Manyetizma üzerine gidilmesi daha iyi olurdu Kid icin :T
 
Kaido benimle dövüşebilecek birkaç insan var bu bana nasıl zarar verebildi dedikten sonra Luffy'nin arkasındaki silüetlerde forumumuzda ilah ilan edilen Garp yok bu arada bu daha bir şey değil iddiamın arkasındayım one piece deki en büyük balon Garptır ergeç çıkacak demiştim ilk posta geldi şu rocks olayının derinine inilirse daha da netleşir herşey.Şuan en güçlü adam olarak lanse edilen adamın zihninde onla kıyalanabilecek adamlar xebec,roger,wb,shanks ve oden yani Garp sengoku gibi balonlar adamın tehdit listesinde yer almıyor.Dediğim gibi bu daha başlangıç ilerde herşey daha da netlik kazandığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.
E big mom da yok o zaman o da tırt
 
Eski bölümlerde Kinemon bile Kaidoya hasar vermemişmiydi ? Hatta samuraylar ile olan savaşında pek çok defa hasar almıştı şimdi de bana hasar verebilen çok insan yok filan diyor.

Ayrıca samuraylar bile hasar verebilirken Zoro'nun çizik bile atamaması beni hayal kırıklığına uğrattı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık