Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun ne kadar güçlü olduğunu iyice gösteriyor oda harcamıyor damege işlemiyor nasıl inecek çok merak ediyom :D türkçesi çıksada okusak of :D adam dalga geçiyor hepsiyle asdasda.
 
Zoro kendisi diyor o sahnede daha fazla emma nın gücüne ihtiyacım var diye.Adam zaten tüm gücüyle saldırmış Kaido ya ama kesmek için yetmemiş Haki gücü.
 
Bu arada Kid'in gücü çok yaptım olduya geliyor eğer şu anki o robot çok güçlüyse. Çünkü altında bir mekanizma bir sistem yok. Franky'nin robotunda bir teknoloji var. Sertliği desen özellikle geliştirilmiş mesela.

Kid etraftan topladığı her türlü metal ile bir zırh yapıyor. Sadece kaba kuvvet ve metallerin sertliği var. Ne Luffy'deki gibi gerilim felan artırmaya yönelik bir teknik bir şey ne de Law'ın meyvesinin verdiği tarzda özellikler gibi özelliklerle dolu. Yani manyetizma ile bir şeyler yaparak teknik felan yaparak güçlü şeyler ortaya çıkarsa daha güzel olurdu.

Şu yönüyle pek ciddiye alamıyorum. Bu tarz bir şey ile haki bile kullanmadan g4 vari güç elde edebiliyorsa Luffy'lastik meyvesini çöpe atsın.

O yüzden farklı bir şeyler bekliyorum yoksa Kid baya sönük kalacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık