Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Küçük Kaido kaptanını çok seviyordu. Çünkü o bir yetimdi tıpkı Newgate ve Linlin gibi. Kaptanları onları kanatlar altına almıştı. Dördü beraber Yeni Dünya'ya kök söktürüyordu. Ablası Linlin'i çok severdi küçük Kaido-chan. Kaptanları her geçen gün daha agresif biri haline gelip sürekli kahkaha atıyordu. Newgate içinden bu kadar gülecek ne vardı? diyordu. Günlerden bir gün Kaptanları iyice kontrol çıktı ve bir sürü mazlumu biçti. Newgate burada yanlış bir şeyler var diye düşünmeye başladı. Minik Kaido içinse bunun hiçbir önemi yoktu Kaptanını, abisi Newgate'i ve ablası Linlin'i her şeyden ve herkesten daha çok seviyordu. Kaptanları müthiş planını anlattı ve saldırıya geçti.

Eğer Kaptan Rocks'ın planı başarılı olursa tüm Dünya onların olacaktı. Kutsal Ejderleri o malum adada sıkıştırdılar. Denizciler çaresizce en yakındaki Denizci gemisine mesaj gönderdi. Bu gemi yiğit denizci Monkey D. Garp'ın olduğu gemiydi. Hemencecik olay yerine intikal etti. O gün bu isimlerden başkası da oraya gidecekti. Gol D. Roger!! Gol D. Roger'ın amacı Kaptan Rocks'a engel olmaktı. Eğer ona engel olamazsa o Roger'dan daha ünlü olacaktı.

Rocks ve tayfasının karşısına önce Garp çıktı. Hepsin düşünmeden saldırdı. Karşısında Newgate, Linlin, Küçük Kaido ve Kaptan Rock olmasına rağmen yıkılmadı. Fakat bu canavarları kendine başına geçmesi çok da mümkün değildi. Yinede umurunda olmadı. O bir D. idi. O sırada Roger olanları gördü ve koşturarak Garp'a katıldı. Garp onu görünce yüzünü astı onunla beraber dövüşmek istemiyordu. Fakat fazla seçenekleri yoktu. Birden Newgate durdu ve "yav kendime aile kurucam ben etliye sütlüye karışmak istemiyorum" dedi. Linlin ve Küçük Kaido o gidince hemencecik eziliverdi. Sonra da Garp ve Roger, kaptanlarını ortaya alıp öldürene kadar dövdü. Küçük Kaido o gün yemin etti asla ama asla hiçbir ittifaka güvenmeyecekti.

Naruto acıklı flashback müziği açın.
 
Bu karşılaştırma pek doğru olmamış sanki. Sadece Luffy ve Zoro tüm kınları alır bence.
Zoro daha denjiro’yu geçemiyor ciddi daldığı halde. Denjiro sırıtarak tuttu zoro’yu. Zarar vermek istemediği de belli. 720 pound’u da aşırı rahat durdurdu.
Zoro 3 kılıcı olsa anca ölümüne savaşacak gibiydi onunla ve bence kazanırdı. Ama denjiro gibi 2 kişiyi aynı anda hayatta alamaz.
 
Zaten Kin'emon'da ateş kesebildiği için Big Mom'in ateş bazli saldırılarina karşı koyabilir.
Öncesinde Kaido'nun harlayıp saldığı ateş saldırısını ikiye kesmesi geldi aklıma. @Montana

Lakin inşallah öyle güçlü bir saldırı olmaz. Kin belki de kaç yıldır bu teknik ile çalışıyor laps diye Zoro'nun bu kadar öğrenmesi tuhaftı. (Luffy'nin yeni tekniğine de bakış açım aynı)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık