Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ama Luffy yenmiş olmuyor öyle. Bir ekip çalışması var ve Lufy öne çıkacak. Riyakar yazdığım için üzgünüm kusura bakma ama ben Luffy'nin yenmediği bir durumda yendi denip Luffy tüm övgünün üstüne yatmış gibi yazılmasını anlamlandıramıyorum.
Luffy fanları yapıyor onu daha çok. Bana kalırsa Kaido'nun o evren içinde Luffy'e yenilmesinin mantığı yok o beşlinin de iki yonkoyu yenmelerine imkan yok. Luffy'i sadece ana merkeze koyduğum için onu yazdım.
 
Zoro'nun ateş tekniğine niye bu kadar yükselindi ben anlamadım. Huyum gereği bir fan değilim severim öyle genel olarak karakterleri lakin tip olan kurgusal insanları önde tutarım. Birisi bana anlatabilir mi?

Ve gene birisi beni aydınlatırsa sevinirim. Big Mom'ın ruhlarından yaratılmışlara bir tek Brook zarar verebilmişti o da meyvesinden ötürü. Buradan hareketle Zoro'nun gelen saldırıya karşılık verebilmesini neye borçluyuz? Yani anlamadım gelen saldırı normal de bu saldırıyı yapana sadece ruhsal şeyler mi etkili? Yoksa Zoro bir ruh çıkarıcı, cinci hoca mı?
Prometheus ateş olduğu için Zoro yeni öğrendiği teknik ile kesebiliyor.
 

Bu resimde Luffy ile Law'ın sol burun deliğinden sümük akarken Kid'in sağ burun deliğinden çıkmış. Kid farkı!!!!
Luffy ve Kid birbirlerine bakarken Law da yazık Luffy-senpai notice me modunda ona bakmış. :/ Yancı herif...

Zoro vs denjiro-yu gördük yazdıklarımın doğru olmasına yeterde artar
Yoo, tek bir sayfayla karşı argüman sunabilirim. Hatta o yetmezse Enies Lobby'de, Nami'nin sözüne kadar gidebilirim bu argümanını çürütmek için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık