Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Enma, Güç Artışı Sayılır mı?

Sizce hangisi ?

  • Bal gibi power up kardeşim.

  • Dışarıdan öyle görünüyor ama değil.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen işine geldiği gibi yorumluyorsun. @Master of Puppets o yazdıklarında haklı, ama neden aynısı Zoro için diyemiyorsun? Zoro da yıllarca kılıç eğitimi almadı mı? Sırf Luffy'e zamanında yazdıkları için yazıyorsun. :D

Bak Enma için veriler; kılıcın işleyişi lanetli kılıçlar gibi, güçsüzler kontrol edemez. Dokuz yaşından beri Wado ve senelerdir lanetli kılıçla gezen, antrenman yapan güçlü bir adamın mı kontrol etmesi için altyapı yok? Enma gibi kılıçlar da vardı, Kin'in kılıcı alev çıkartıyor mesela, kitetsu kafasına göre kesiyordu. :/ enma gayet hakkıyla kazanılmış bir güçlenmedir.
Bence E. Oda'nin biraz sivamasi var güzel yediremedi genel olarak Oden'e dokunan hiçbir şeyi.
@RedTeroR
Böyle kımıl kımıl olduğundan :D
 
O zaman Kid zaten Luffy'den aşağı bir noktada olduğunu kabul etmiş oluyorsun. Üstüne Luffy böyle bir power up aldı. Ona rağmen Kid denk bir güç sergilerse yaptım oldu olacağın resmi kanıtı olur işte.
Luffy eğitim almadan önce Kid'den güçsüzdü, şimdi daha güçlü. Bu demek değil ki Luffy, Kid'den fazla dövüşe girdi. Yani şimdi Kid'den önde olması da öyle çok uçuk farklar değil, niye eşit güç göstermesi saçma olsun. Kendin çalıp oynadın. Fizik kuralları gibi konuşuyorsun yok Kid daha fazla dövüşe girmiş olamaz yok o olamaz bu olamaz görmedik. Zaten yan karakter göremeyiz her dövüşünü. İki yıl önce Kid 80 Luffy 60'dı şimdi Kid 100 Luffy 105 falan oldu işte.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık