Demek ki Luffy'den çok dövüştü daha çok gelişti.Nasıl güçlendi peki? Dayak yiye yiye mi? Dövüşe dövüşe mi? Luffy'den fazla mı dövüştü Kid?
Yaptım oldu da değil öyle diyorum öyle oldu olur büyük beleş olur büyük.
Demek ki Luffy'den çok dövüştü daha çok gelişti.Nasıl güçlendi peki? Dayak yiye yiye mi? Dövüşe dövüşe mi? Luffy'den fazla mı dövüştü Kid?
Yaptım oldu da değil öyle diyorum öyle oldu olur büyük beleş olur büyük.
Beleş kılıçlardan iyi değil mi ya? Adam hayatı boyunca aldığı bütün kılıçları şansa bala alıyor.Yoo yaptım oldu değil bilek hakkıyla güçlenmiş. Herkes Luffy gibi şanslı değil beleş eğitimle p.up alsın.
kim 1v1 var dedi ki ?Hayırdır ya Zoro ve Kaido 1vs1 atıyor da ben mi göremiyorum ?
İşte yaptım oldunun açılımı.Demek ki Luffy'den çok dövüştü daha çok gelişti.
Beleş kılıç mı? Takas kardeşim takassssss!Beleş kılıçlardan iyi değil mi ya? Adam hayatı boyunca aldığı bütün kılıçları şansa bala alıyor.
Gerçi siz de haklısınız. Azıcık alın teri görünce alışkın olmadığınızdan şaşırıyorsunuz.
Bunları söyleyemezsin Luffy'den daha hiç bir şey olamaz, olması teklif edilemez, seni böyle konuşmaktan men ederimDemek ki Luffy'den çok dövüştü daha çok gelişti.
Hikayede Kid'in Luffy'den çok dövüşmesi imkansız mı ki yaptım oldu zihniyeti oluyor? Değişik bir bakış açısı.İşte yaptım oldunun açılımı.
Öyle bir hikaye görmedik. Luffy'drn önce yola çıkmasına rağmen Px görünce ilk kez Shichi gördüm diye seviniyordu.Hikayede Kid'in Luffy'den çok dövüşmesi imkansız mı ki yaptım oldu zihniyeti oluyor? Değişik bir bakış açısı.
Kid iki senedir yeni dünyada.Öyle bir hikaye görmedik. Luffy'drn önce yola çıkmasına rağmen Px görünce ilk kez Shichi gördüm diye seviniyordu.
Aynen bal demeyelim de takas ediyor diyelim.Beleş kılıç mı? Takas kardeşim takassssss!