Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 776: Kollezyumun Kahramanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzeldi. Kyros çok acıklı bir geçmişe sahip gerçekten ve adına yaraşır şekilde dövüştü intikamını da aldı sayılır. (Gelecek bölümde diamente'yi öldürecek son hamlesini yapacağını düşündüğüm için henüz intikamın gerçekleştiğini sanmıyorum.)

Önceki sayfalara baktım da dövüşlerin tatmin etmediği ve Cp0 ile bir dövüşün gerçekleşebileceği söylenmiş. Bence böyle bir ihtimal yok çünkü olası bir savaşta onlarla kim dövüşecek? Luffy Doflamingo'yla savastiktan sonra pert olacaktır. Franky zaten pert. Zoro daha dövüşünü bitirmedi hadi o hala savaşacak durumda olsa zoro ve robin dışında savaşacak kimse yok ki robin de cp0 ile denk dövüşebilir mi orası meçhul.

Ha ne olur cüce prenses meyvesini kullanarak bizimkileri iyileştirir. Ama o zaman da arc iyice uzar. Şahsen böyle olmasını hiç istemem. Dövüşler bittikten sonra hemen adadan çıkıp Sanji'lerin yanına gitmeleri çok daha iyi olur.

Edit: bu arada anket neden açılmamış.:confused:
Adada Sabo var Cp0'ın direk düşmanı.
 
Cp-0 ile dövüş olucaksa Franky ve Usopp'un kendini toparlaması lazım.
Başka dövüşler olmalı tayfada kimse gücünü sonuna kadar göstermiyecek ama Luffy'mi göstericek.E.oda bunu nasıl bir mantıkla yapıcak merak ediyorum.
 
CP0 dof'u alıp götürecek yani öldürülmekten kurtaracaklar tahminim, dof'un dünya hükümeti ile de ilişkileri var moria olayında da görüldüğü üzere, artı olarak sırrı biliyor.
 
Bu arc'ın sonunda Teach çıkıp Ito Ito no Mi'yi çalması benim açımdan güzel bir final olur, Doflamingo'nun meyvesini bir daha görememiz yazık olur, baya sağlam meyvesi var, üstelik Gura Gura gibi Paramecia türü, Teach'e iyi gider, Burgess orada olan biteni ona anlatıyordur muhtemelen en sonda çıkıp Dof'u öldürüp meyvesini çalmasını bekliyorum. :cool:
 

Emre

WB tayfasiyla karsilastirildi bir de bu tayfa. Doflamingo tayfasinda Pica(meyvesinden), Vergo, Sugar (yeteneginden) ve Trebol (bilinmezliginden) haric tehlikeli adam yok bizim tayfayi tehdit edebilecek. Hakikaten abartilmis bir tayfa. Olusumlari ve birbirlerine bagliliklari yonunden takdir edilecek ama gucleri yonunden sinifta kalmis bir tayfa bence.
Kyros Pica,Vergo ve Trebol haric tayfanin geri kalanini teke tek dovuste rahat alir. Ben bazi yorumlara gercekten sasip kaliyorum. Hatta birisi demis ki, tayfa 5 yil sonra bile gelip bunlari alamaz. Ya birakin Allah askina, Luffy,Zoro,Franky,Usopp ve Sanji gelsin, Dofun tayfayi adil bir dovuste alir gider. Yukarida saydiklarim haric tehlikeli adam yok yani. Baska bir arkadasin dedigi gibi bizimkilerin gecerken alacagi tarzda adamlar. ( Luffy vs Chinjao'da ikisinin dovusune karisan copleri tek yumrukta etkisiz hale getirdikleri gibi)
Son olarak insallah Diamente ölür.
 
Luffy,Zoro,Sanji tayfanın ana gücü ama karşılarında 4 yönetici + Doflamingo var.Üçünün birden hepsini alacağını düşünen tamamen fandır.Franky falan bu adamların seviyesinde değil o gitsin Senor ile cebelleşsin dursun.Geriye de başka kimse kalmadı dişe dokunur.Kalanlardan Baby 5 gibi bazıları bizim tayfaya yenilse de Sugar faktörü de var genele vurunca kaybederler.

Odanın bu arcta bu kadar kaos ortamı yaratmasının sebebi zaten uygun rakip ayarlamak.Bizim tayfanın dressrosayı kurtarabilmesinin tek yolu Luffynin insanları etrafında toplama gücü ve kurulan ittifaktı onda da başarılı olundu.Ha bu sefer işin içine God Usopp minnettarlığı da kattı iyice garantiledi mangaka.Onun dışında başka yolu yoktu.Lawı da tayfadan hariç kabul ediyorum zira adam kendisi tayfanın üyesi olması konusunda tepki gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık