Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiyeyim shounen mantığını ya. Luffy ve Zoro kim ki Kaidoyu deviriyolar? 9 kın vs Luffy Zoro olsa kaybederler. Neyine Kaido deviriyolar? Ulan Oda adamsan yapmazsın böyle rezillikler... bu olcaksa gökten p-up yağması lazım.

Oda'm yapmaz böyle salak saçma şeyler... Yapmamalı... olamaz...
Yapamaz dediğin anda göklerden gelen bir Rayleigh flashbacki vardır, sakın kader deme kaderin ötesinde bir Mihawk flashbacki vardır
 
5 nova 2 yonko alacaksa denizciler boşuna telaş yapmış bunlar buluşuyor diye. Size 2 amiral verelim böyle çok güçsüz oldunuz demelilermiş.
 
Ben o 5liyi küçümsemiyorum. Gerçekten çok güçlüler Luffynin görüşü, silahlanması her şeyiyle uçuyo, Kidden beklenti çok büyük kesinlikle fos çıkmayacaktır, Zorodan aynı şekilde adamı ilk kez ciddi görcez hiç tanımadığımız saldırılara şahit olabiliriz, Lawun meyve zaten muhteşem 2 hareketle dövüşün seyirini değiştirir (ki ben Linlinin saldırılarını Kaidoya yöneltmesini bekliyorum), Killer da boş adam değil ama ben hala bu 5li nasıl Kaido devirecek diye takılıyorum. Kınların durumu ortada. 4tanesi zaten ortalama yc2 diyeceğimiz seviyeydi. Yanında +5 vardı. Kaidoya etki etmemiş. Şimdi siz bana gelmiş 2 yonkou diyosunuz. Kabul etmem... edemem...
 
Luffy son panelde gördüğümüz kadarıyla Kaido'nun sert derisini aşabiliyor. Kaido'nun yüz ifadesine bakacak olursak epey hasar almışa benziyor. Hız ve çeviklik olarak Luffy Kaido'dan üstün. Dayanıklılık konusunda meyvesinden ötürü Kaido bir tık önde olabilir. Velhasıl kelam hantal ve yavaş Kaido'nun hızlı ve çevik Luffy'e ulaşabilmesi zor gibi. En başta yediği sekizli gök gürlemesinden sonra Luffy'nin daha dikkatli olacağını varsayıyorum.

Dövüş Luffy'nin saldırıları savuşturması ve öğrendiği yeni ryou tekniği ile Kaido'yu yavaş yavaş tokatlamasıyla şekillenecek gibi. Yanların da dövüş alanını kontrol edebilen Law gibi bir yetenek olduğundan saldırıları savuşturmasalar bile kurtulma ihtimalleri var.

Zoro bu dövüşün mental kısmında yer alıyor. Zoro'yu Zoro olarak değilde Oden'i temsil eden bir samuray gibi düşünmekte fayda var. Kaido'ya yara verdiği bilinen iki kılıçtan birisini miras aldı ve bu kılıç Oden'in kılıcıydı. Mangaka kılıç lanetini, Oden'in açtığı yarayı ve son olarak Ryuma/Ejder efsanesinin tekerrürünü Zoro üzerinden işlemek için ilk defa Luffy ve Zoro'yu arc bossunun karşısına çıkardı.

Biz biraz da Goda'nın Kaido'yu biraz fazla abartmasından dolayı olası Luffy/Zoro vs. Kaido sonucuna negatif bakıyoruz. Bence Goda Kaido'yu şişirdi şişirdi ve balon gibi patladı. Sadece Kaido'yu da değil, komutanlarını da öyle. @Smoker Bu konuda sonuna kadar haklı. Adamlar 30 yıl boyunca yatmış yatmış, adam akıllı kimse ile savaşmamış ki? Kaido'nun en ciddi rakibi Oden olmuş o da ölümcül bir yara vermiş hala geçmemiş izi. İşlenmeyen demir pas tutar diye boşuna dememişler. Bakın Queen'e, adam Marco'nun yeteneğine şaşırıp bu adam yenilmez mi? diyor.

Yata yata g*tlerini büyültmüşler. Kaido her gün içki her gün karı kız ile uğraşırken Luffy ve Zoro çıtır, tazecik sıcağı sıcağına tırnaklarıyla savaşarak bu raddeye geldiler. Neyse fazla uzatmayacağım. Olası Luffy/Zoro vs. Kaido savaşından bizimkiler galibiyetle ayrılırsa zerre pişmanlık duymam, üzülmem aksine sevinirim. 20 yıl geçmiş artık o ligin sıkleti olduklarını göstersinler yeter gari.
 
Kelepçelendi mesela wano başında çıkamadı,Kaido çıkarttı.

Luffy diyelim ki yendi,baygın hale gelmiş Bm'yi denizciler de oradaysa neden almasınlar.

Ona bakarsan daha güçsüz korsanlar da cirit atıyor denizlerde.Yakalayıp hapse atmıyor kimse,böyle düşünürsen işin içinden çıkamayız.

Zaten dünya hükümetinin ve ya denizcilerin bir imparatora savaş açtığını göremeyiz,bunun sebebi de korkmaları değildir bence.
Wano başında kelepçelenme sebebi uyuyor olmasıydı. Üstelik kadın adamların ayaklarına kendi gitti. Kimse kadının yanına gidip yakalayamadı yani. Marineford'a gidip kapının önüne yatması lazım o zaman yakalanması için.
Yeni dünya ve grandline'da ise korsanlar denizcilerden saklanarak, kaçarak dolanıyorlar. Linlin dışında yonkoular dahil hiçbir korsan açık ık bir noktada bekleyip kimseye davetiye dağıtmıyor burası benim evim diye. Hepsi ya kaçıyor, ya saklanıyor.
 
Wanonun tek kurtuluşu kaidonun indirilmesi, bu olacak kesin gibi ancak bm bir şekilde devre dışı kalacaktır, daha 1 yonkou ile savaşmamışken 2siyle birlikte savaşmaları imkansız. Marineford savaşında bile tek yonkouya karşı bütün amiraller savaştı, kesinlikle mantıklı değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık