Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaydo vs amiral olmazsa şayet serinin en ilgi çekici vs beklentilerinden biri olan sağlam bi imp le amiral kapışması başka bahara kalacak gibi.
 
Öyle olsa açıkçası Big Mom ve Kaido hala daha önlerine bakar şekilde çizmeleri mantiksiz olurdu. Yürüyerek geçtiğini belirtmek istese en azından yavaşça Luffy ilerleyio geçtikçe onların da döndüğünü gösterir ama yerine ünlem ve soru işareti koymuş. Belli ki bir anda gözden kaybolmuş ve arkaya geçmiş. Sonra da Kaido'nun kafayı döndürdüğünü görüyoruz. Yani kafayı döndürmek için niye o kadar uzaklaşmasını beklesin ki? Arkasına ilk geçtiği andan itibaren kafası dönmüş vaziyette olmalıydı.



Oysa sağ el alt panelde ikisi de öne doğru bakıyor iken sol panelde Kaido tepki verip döndürüyor boynunu. Benim okumam bu sahne için.
Aslında sol alt panelde bir efekt var gibi. Luffy'nin şapkasının yanında. O ne acaba?
 
Bu sahne Doffy'nin red hawk yemesi gibi bir sahne Kaido için benzetme yaparsak.Öyle etkileneceği birşey olmadan devam edecek iki kan tükürür en fazla.Etkisi olmayacak yani.Ama fark şu ki Doffy'e bu saldırıyı yedirebilmen için binbir dereden su getirmen gerekiyordu kombo yapman lazımdı.Ama Kaido için böyle bir dert yok.Adam o kadar rahat ki vur bakayım modunda.Görüyor naptığını az sağa kaçayım bile demiyor.İmparator olunca ölümsüz gibi birşey olduklarına inanmaya başlamış bu ikisi.

Öyle mi anlatılır yürüyüp geçtiği? Vallaha hayret ediyorum bazen. Kaido geçtikten sonra arkasına dönüp bakıyor. Olayın garip yönü zaten aralarından geçip gitmesine yürüyerek geçmelerine izin vermelerinde. Niye izin versinler? Vallaha yine hayret ettim. Ciddi misin?
Neden mi ? Çünkü adam yerine koymuyorlar da ondan.Öyle bir hata yaptılar.
 
O iş yaş hacı. Herkes Roronoa Zoro kadar güçlü olsa belki dersin ama yok. O da zor.
O 5li içinde 3. sırada olan Zorodan mı bahsediyoruz? Ondan 8 tane olsun yine alamaz
Luffy ile Zoro Kaidoya, kalan üçü de Big Moma. Shonen mantığı ile yedirilir, sıkıntı yok. Bu saatten sonra plot konuşur, normalde Roger, Garp seviyesi adam ikisini alamaz ama işte
Yiyeyim shounen mantığını ya. Luffy ve Zoro kim ki Kaidoyu deviriyolar? 9 kın vs Luffy Zoro olsa kaybederler. Neyine Kaido deviriyolar? Ulan Oda adamsan yapmazsın böyle rezillikler... bu olcaksa gökten p-up yağması lazım.

Oda'm yapmaz böyle salak saçma şeyler... Yapmamalı... olamaz...
 
Bigmom'ın hapse atılması mümkün olsaydı senelerdir oturduğu açık adresi belli, geleni geri çevirmeyen adasındayken birini yollar alırdı Dünya Hükümeti. Ama alamadılar. Yemedi.
Wanosonu da yemez.
Kelepçelendi mesela wano başında çıkamadı,Kaido çıkarttı.

Luffy diyelim ki yendi,baygın hale gelmiş Bm'yi denizciler de oradaysa neden almasınlar.

Ona bakarsan daha güçsüz korsanlar da cirit atıyor denizlerde.Yakalayıp hapse atmıyor kimse,böyle düşünürsen işin içinden çıkamayız.

Zaten dünya hükümetinin ve ya denizcilerin bir imparatora savaş açtığını göremeyiz,bunun sebebi de korkmaları değildir bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık