Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yımrıhk Kaydo'yu kızdırdı galiba. Kötü günler bizi bekliyor. O değil Bm manyağı da savaşa dahil olacak. Buraya bi' Brook+Nami+Jinbe alsaydık işin rengi baya değişebilirdi. Hayaller; Brook+Nami+Jinbe+Kid+Killer vs. BM/ Zoro+Luffy+Law vs. Kaido. Gerçekler 2 yonkouya 5 nova :hoo: Takviye gelmezse bütün Wano tarlaları gübreye doyar burda. Ağır zıçma is coming.
Yardım gelmezse zaten Op'ta akıl mantık bitmiş demektir. Zaten yok ama eksilere sayarız.
 
Benim sözünü ettiğim Luffy'nin böylesine zarar verebilmesi, Kaido'nun ciddiyeti değil. Üç gün önce aynı kaynaktan onlarca darbe alan adamda çizik bile yokken şimdi yine aynı tek darbeyle yüzü tanınmaz hale geliyor.

Darbelerin aynı olmasını beklemiyorum, ama bunda uçurum var. İki ay önce Luffy'nin King'i bile zorlanarak alacağını, bir amirali ise almasının mümkün olup olmadığını tartışırdık, şimdi Kaido'ya tek başına yetmesi normal gelecek. Zaman içinde olsa anlaşılır, ama 3 günde ne kadar şey değişti de Luffy yonko kalibresi oldu?
Bu saçmalık ne Luffy'nin mcadelesinde bir anlam bırakıyor ne de mangada bir tat. Dramatik badass sahneler yapmak için içi bomboş bir şey çıkarıyor ortaya iyice Oda.
Tabi kide Luffy'nin tek başına Kaido'yu almaması gerekiyor. Öyle olursa toptan kapatıp gidelim. Boşuna koymadı o adamları oraya. Luffy'nin vurunca kan getirmesi tabi ki havalı dursun diye çizdiği belli. Ama o kadar saçma değil. 1. direkt kafaya alıyor o darbeyi. 2. Kaido normal halinde. Tabi öncekilere kıyasla daha fazla hasar alır. Kınlar da kan getirdi Kaido'dan ama hallerini gördük sonra. Luffy' şuan tek başına yetmez Kaido'ya. Diğerleri ile birlikte saldırarak alacak Kaido'yu. Hani sahneden hemen Luffy, Kaido kalibresinde bir adam çıkarımı yapmak yanlış olur.
 
Bu Kaido geçen tek attım diye ciddiye almadı Luffy yi sonra kafaya okkalı bir darbe yiyince şoka uğradı. Şimdi ciddiye alıp saldıracak. Luffy nin de kendini ne kadar geliştirdiğini görmüş olacağız.
 
O yenilgiden sonra baya düşmüş üstüne kairoseki olayı boşuna yapılmadı bence sonra da üstüne haki power upı. Ne kadar zaman geçtiğini bilen varsa söylesin ama en az 2-3 hafta öyle geçiyordu herhalde?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık