Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 776: Kollezyumun Kahramanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Sebebi çöpler değil.
Yeterli sayıda adam olmaması. Üç yönetici boşta kalıyor. Üst yöneticiler tutulsa zaten alt tarafı Robin,Franky halletçek.
O da var tabi. Ama yeteri kadar güçlü adamın varsa, yeri gelir iki kişiyi de aldırabilirsin. Mesela şimdi bizde Barto, Jinbei, Cavendish olsa alırız tayfayı. Ama baktığın zaman yine sayı üstünlüğü Mingo'nun tarafında ? İfade etmek istediğim oydu esasen..
 
2 hafta bekledikten sonra çok basit bir bölüm çıktı.dressrosa arc'ın bu kadar çok uzaması sorun değil ama bölümler çok sıkıcı oldu. neredeyse ayda bir bölüm güzel çıkıyor.(kişisel düşüncem)
 

red_kitt

Bölüm bana biraz sade geldi. Bence vs daha bitmedi haftaya 7-8 sayfa sürer gibime geliyor. En azından benim düşüncem.Robinin çiçeklerle savunma yapması saçma olmuş.Kyrosdan beklediğim gibi 10 yılın acısını çıkartıyor.Ayrıca kapak hikayesinide bagladı. Wadatsuminin fırlattığı şeyler deniz canavarlarının evi çıktı. Onlarda sinieli bir şekilde jimbeinin karşısına çıktılar Falan filan
 
Jinbei demişken şu kapak hikayesini çözen beri gelsin
Wadatsumi denize bırakılan varil/adakları alıyor ve karşılığında deniz dibindeki evleri yukarıdaki insanlara götürüyor. Ama karaya çıkardığı evler deniz canavarlarının yaşadığı evlermiş. Deniz canavarları da evleri insanlar çaldı sanıp gemilere falan saldırıyorlar.
 
Dof'un tayfası balon değil karşılarında savaşan tek bir tayfa, oluşum yok. Kyros zaten Diamante'nin normal şartlarda karşısında donunu dolduracağı güçte bir karakter adilik yaparak bu konuma gelmişler, yazın yediğin hurmalar kışın kçını tırmalar demiş atalarımız. Gerçi cüce prenses ve Sugar faktörü olmasa bizim tayfa alır herhalde Dof'un elemanları Zoro, Sanji, Franky ayarında adamı yok Dof'un bir Vergo var işte onu da ben eminim Sanji bu arc içerisinde karşılaşsa yenerdi
 
Genelde yorum yapmam okurum ama zoronun gözlem hakısı düşük diye picayı yenmıyor denmesı saçma.

Sonuçta amirali arcın başında ilk farkedip kılıçlarını hazır durumuna getiren zoroydu.

Gözlem hakisi düşmanın gücünü sezecek kadar güçlü bu adamın. Nasıl düşük dersiniz anlam veremedim ben
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık