Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 768: Tetiğin Çekileceği Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapak hikayesinde yukarıdan düşen şey güvenlik görevlisinin evi hatta kapak hikayesini iyi bakarsanız düşen herhangi bir balık değil güvenlik görevlisinin kendisi.

757 bölümdeki güvenlik görevlisi ve evi:

Bu da 768 kapak hikayesinden:
 

Graykhan

Law ın bu kadar darbeden sonra hala dofun hamlelerinden kurtulup zarar vericek saldırılar yapabiliyo olması takdire şayan, D nin iman gücünün bunda çok büyük etkisi olsa gerek : ). Dof unda law gibi birinin kılıcını siyahlaşmış armament hakiyle kavrayıp çekebilmesi ayrı bir hayvanlık, kesinlikle çok sağlam bir hareket. Şimdi konuyu şuraya getiriceğim dof mu daha dayanıklıdır law mı? bence dof. law o kadar ağır darbeler almasına kurşunlar yemesine rağmen hala kendinden daha güçlü biriyle kapışma ve ona zarar verebilme gücüne sahip ki, bence daha dayanıklı olan Dof un daha baya bir başa bela olacağı aşikar. Çünkü daha önemli sayılabilecek 2 saldırı yedi.ayrıca injection shot ın red hawk kadar güçlü veya daha güçlü olup olmadığını bilmiyoruz güçlü olsabile çok aşacağını sanmıyorum ve bu durumda Dof red hawk da olduğu gibi çok fazla etkilenmeyebilir . Bence öncelikle o gözlüklüklerin kırılması veya çıkartılması gerekiyo , o psikopat gözleri görmemiz gerek : ) Dof un tam kızmış halini ve gücünü bence o zaman göreceğiz. Kapışma tag tarzı devam ediyo ,bir luffy bir law sahneye çıkıyo bu döngü biraz daha devam edebilir. Yalnız bitiriş olursa benim görüşüm law ile luffy nin aynı anda yapıcağı bir darbeyle olur.
 

Rosinante

@Graykhan, Benim anladığım, şu ana kadar Lawın kurtaran şey meyvesiydi iman gücü değil.

Dofun delinmesi normal ama bir daha böyle bir açık vermez bence.
 

Roronoa Zoro

geçen haftaki bölüme çok iyi deyipte bu bölüme köt üdiyenler olmuş
 

Graykhan

@Graykhan, Benim anladığım, şu ana kadar Lawın kurtaran şey meyvesiydi iman gücü değil.

Dofun delinmeside normal ama bir daha böyle bir açık vermez. O D. lerden korkması ya da sinirlenmesi 1 kere olur.
Meyvesinin kesinlikle etkisi var ama bu her durum için geçerli değil meyvesi adı üstünde operasyon meyvesi, anında direk açılan yaraları iyişleştirme gibi bir durum yok. Mesela yediği kurşunları çıkarabilir veya punk hazarddaki çocukları bağımlılıklarını kandan madde ayırarak bitirebilir her türlü ameliyatı yapabilir, ama o kurşunları vb şeylerin açtığı yaralar kalır luffy e yaptığı ameliyattan sonrada öyle olmuştu. Dediğin gibi sadece meyveden olsa ortalıkta böyle kan revan içinde yaralı biçimde dolaşmazdı kendininde son sayfada söylediği gibi zor zamanlar geçirmezdi. Yani işin içinde bu D durumu,intikam arzusu ve fiziksel dayanıklılıkta var bence.Dof o hatayı 1 kere yapar ı red hawk yediği zamanda söylemişlerdi, 1 kere olur 2 kere olur yok her an herşey olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık