Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 499 91.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 46 8.5%

  • Kullanılan toplam oy
    544
nE? İkilem mi? Adam tayfasını kurtarmaya çalışıyo ihanet mi ediyo? Ölmelerindense benden darbe yesinler diyo. Siz bundan bunu mu çıkarıyosunuz?
Luffy zaten İmparatorun bölgesine girmiş. ''o an'' attığı tekme, söylediği sözler Luffy'i kurtardı mı? Bir kaç bölüm sonra zindana attılar kaptanını. Orada yapması gereken, madem benim için buralara kadar geldin, ölümüne seninleyim deyip özür dilemesiydi ancak bu gerizekalı ne yaptı?! Şu salağı savunmayın yau...
ya niye desin?Luffy bu reaksiyonu vermese Sanji tayfadan ayrilmisti.Cunku Sanji bu belaya cekmek istemiyo Luffyleri.Aynısını zoro da fiyor ya zoro ile sanji ayni kafada bu konuda. biz hangi seriyi okuyoruz ben hangi forumdayim?
Sanji burda fedakarligin daniskasini yapiyor.
Anlamıyormusunuz, Luffy zaten imparatorun bölgesine girmiş, bu andan sonra imparator ile savaşmadan bölgeden ayrılması mümkün değil. Totto Land'a geldikten sonra tamam Sanji bizimle gelmicek deyip geri dönme lüksü yok bu adamların. Kendileri gitmek istese imparator buna izin vermez.

Sorsan sanji bizimkileri kurtarmak için bunu yaptı...

Burada sövemiyorum, tarışacaksanız Dc'ye gelin
 
Kaptanı belanın göbeğine kadar girmiş, imparatorun ellerinde can vermesi an meselesi kaptanını kurtarmak için tekme atıp ağza alınmıcak sözler sarf ediyor.

Yapmayın lan şunu...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık