Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983: Yıldırım

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu luffy niye önüne gelenden tokat yiyo.Ulan bu eleman hala ciddileşmem lazım galiba filan diyoo_OOda aklını başına al, 2 yıllık zaman atlamasından sonra mahalle kabadayılarından dayak yemediği kaldı bu luffynin.Hordyden dayak yedi, ceaserden dayak yedi, doflamingodan dayak yedi (halbuki dofa şehir turu attıracak gücü varmış!?), tüm kek adasında çerden çöpten ne kadar adam varsa birer tokat yedi, wanoya geldik değişen hiçbirşey yok.

2 yıllık zaman atlaması niye oldu? Çünkü Ace kollarında can verdi, güçsüzüm dedi.E bu lakaytlık ne lan.Birde dört imparatorla mücadele edecek dimi bunlar.


Serinin ana karakteri olmasalar 50 defa ölmüştü şimdiye kadar bunlar.
 
Bigmum'ın "Bana borcun var" dedigi sey bu Yamato ile ilgili çıkabilir. Benim aklıma Kaido'nun Oden'i öldürdükten sonra Linlin'den kendi ruhundan alıp Oden'e eklemesi geldi. Yani maskenin altından Oden çıkması bana sürpriz olmaz. Beden Oden ama ruh Kaido'ya ait olabilir. Ortada bir annenin olmaması da düşüncem için kuvvetlendirici bir nokta.
Şu ana kadar duyduğum en iyi teori bu
 
Luffy'nin şurada geleceği görme detayı çok güzel, daha Yamato kendini belli etmemişken sopa sallayacak olmasına "HUH?" diyo. Lan madem elin başkasına yaptığı saldırıyı görebiliyorsun da, sana atılacak zopayı niye göremiyorsun demezler mi? :D:D
Bence o adamı gördü aynı anda kız da görmüş ,gelecek falan yok yani
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık