Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma


X-men'in son filmini, 'Geçmiş günler gelecek'' tekrar izledim, daha öncede ilk çıktığında sinemada izlemiştim ama tekrar izleyince bu filmde çok fazla bug olduğunu gördüm bunlardan sadece birisi; Logan 1973'e geri döndüğü zamanda amerikada bi kızla malum işler yapıyordu. Oysa Origins filminde Logan, 1973'de vietnam savaşındaydı!! where is the mantık! bunun gibi 3-4 tane daha mantık hataları var
 
Dracula Untold filmini izledim, izlemez olaydım. Bu kadar da olmaz dedirtti. Konu bulamayan yabancılar artık Türklere el atmaya başladılar. Zamanında diğer milletleri yerin dibine geçirdiler şimdi Türklere geldi sıra. Dönemin psikopatı önüne gelene işkence yapan, kazığa otutturan, öldürdüğü insanların kanını içen, orasını burasını kesen III.Vlad Tepeş (Kazıklı Voyvada) filmde resmen hümanist, aslında savaşmayı sevmeyen biri olarak gösterilmiş. Fatih'i barbar, cani olarak tanıtmaları da cabası. Tek başına binlerce kişiyi öldüren, yarasalara bürünen, üstelik en komik tarafı Fatih'i ısırarak öldüren halk kahramanı gibi göstermişler. Seni tarihten sileceğim Fatih diye gönderme yapmış bir de. Film yaparsın anlarım da işin içine tarih girince bu kadar da olmaz. Bunun kafasını kesip, mızrağa takıp savaş sonunda İstanbul'a getiren Türkler değil miydi? Tam anlamıyla vasat bir film, izlemeyin bile zaman kaybı. Sonunda belki kafası koparılır, ölür diye devam ettim fakat bizim küçük enişte Fatih'i öldürdü.
Filmin türü fantastik olduğunu bile bile niye tarihsel paralellik beklediğini açıklayabilir misin? Türklere bok attıkları için mi sevmedin?
 
Arkadaşlar The Interwiev filminin torrenti düştü diye okudum. Şu an bakıyorum ama hiçbi yerde bulamadım. Mevzudan haberdar olan var mı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık