Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Luffy'nin gözlemde Katakuri kadar olmadığını düşünüyorum, o konuda sıkıntı yok. Ancak Apoo'nun saldırısı bağıra bağıra geliyor, ani bir şey değil. Adam yarım saat şarkı söylüyor, Luffy öyle bakıyor. En kötü niyetini falan sezmesi gerekirdi, ama ilk darbeyi aldığında haberinin bile olmadığı anlaşılıyor. Geleceği görmesini geçtim, normal gözlem kullanımı bile yapmıyor.
Hafif hipnotize etkisi olabilir mi Apoo'nun meyvesinin?Animede Hawkins meyvesini yavaş yavaş kapatıyordu belki basit bir şaşkınlık değildir.
 
Ben Katakurinin böyle bir saldırı yiyeceğine hiç ihtimal vermiyorum. Onu geç Apoo şarkı söylemeden şarkının sözlerini Kata kendi söyler o derece.
 
Peki normal gözlem, Luffy bunun bir saldırı şekli olduğunu bilmediğinden, yani bir tehlike beklemediğinden devreye girmemiş olabilir mi? Luffy baktığında gördüğü şey müzik çalan biri sonuçta.
Apoo müzik çalarken, onun Kid'e kazık attığını biliyorlardı. Görünce tanıyorlar çünkü. Apoo düşman olduğuna göre, müzik çalsa dahi Luffy'nin tetikte olması gerekirdi.
 
3 nova alacaksa da biri Kid biri Apoo olmalı. Üçüncüyü Luffy, Law, Zoro ve Killer arasında oynanacak playofflar belirler. :ehe:
Hiç gerek yok, 3. isim de Drake olur. :D
Bizimkiler tam da Borsalino gibi oluyor. Apoo şarkı söylemeye başlayınca dönüp bakıyorlar, sonra da zaten ne olduğunu anlamadan Apoo bunlara vuruyor.
Ya bence kesin Usopp, çıkardığı ses ona ulaşmadan 341 metre öteden ağzına tabasco star atarak devirecek Apoo' yu. :( Şuan kesinleşti benim gözümde.
 
Hafif hipnotize etkisi olabilir mi Apoo'nun meyvesinin?Animede Hawkins meyvesini yavaş yavaş kapatıyordu belki basit bir şaşkınlık değildir.
Hipnoz eden bir etkisi var mıdır, bilmem. Ancak iki kere gördük Apoo'nun bu tekniğini, ikisinde de o şarkısını çalarken herkes ona bakıyor.
 
Bölümün Kidd'in yumruğu sonrası bitmesi,şu rezilliğe katlanmaya devam edeceğiz demek. Adam 4 bölüm onigashima suyunda geçirdi, 4 bölümde apoo'nun asıl derdi ile geçer tamamdır 2020 bitti. 6 ayda 12 bölüm gelmiş nereden baksan kral hareket.
 
Bayıldığı gerçek Hasan kaçabileceğin bir şey değil yani çünkü resmi düştü.

O Ko oldu yani KO'dan kurtuluş yok xD
Ferit, sen şu kaçma olayına bir don bulmaya çalış. Gördük ki kabul edeceğin yok öncesinde aksini söylediğin halde. Sen de bunu beklemek ile yanlış yapmışız demek ki.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık