Apoo nun meyve uzaktan dovus uzerine. Yakin dovus degil. Patlatma kesme uzerine olan bi meyve icin normal bence ben cok sasirmadim.
Saldırı gelirken gözükmüyor gözlem ondan çalışmıyor olabilir.Hipnoz eden bir etkisi var mıdır, bilmem. Ancak iki kere gördük Apoo'nun bu tekniğini, ikisinde de o şarkısını çalarken herkes ona bakıyor.
Sanji'nin Page One'la gereksiz oyalanmaması ne kadar mantıklıysa Luffy ve Zoro'nun kaçışı da o kadar mantıklı.Ben bölümü çevirdim. Açıkçası bizimkileri gömecek bir durum da görmedim. Apoo bunların karşısına çıkıp saldırı yapınca, ne olduğunu bile anlamıyorlar başta. Karşılarında Apoo'nun yanı sıra, yapay meyve kullanan onlarca adam var bir de. Kaçmaktan başka bir seçenekleri yoktu orada. Hatta Killer, kendileri de aynı duruma düşmesin diye Kid'i durdurmaya çalışıyor, ama başaramıyor.
Bulduk o donu hatta Zoro elinde taşıyor görmedin miFerit, sen şu kaçma olayına bir don bulmaya çalış. Gördük ki kabul edeceğin yok öncesinde aksini söylediğin halde. Sen de bunu beklemek ile yanlış yapmışız demek ki.
Valla Ferit gelen çevireye göre yara almamak için kaçıyor gibi geldi ama bana Elinde kimin olduğu önemli değil maalesef darbeyi istediğin kadar yumuşat Zoro daha fazla yaralanmamak için kaçmış İki taraf da bu darbeyi yedi.Bulduk o donu hatta Zoro elinde taşıyor görmedin mi
Bi Ko daha geldi sanki
Kata gibi de kullanamayacak uzun bir süre.Net böyle zaten. Luffy`nin kek arkındaki gözlemi sırf potansiyelini sergilemek içindi.
Gelen çeviri bir şey değiştirmiyor, Luffy öyle tek yememiş olsa daha fazla darbe almayabilirler sonuçta yanından geçerken Queen alacak biri öyle değil miValla Ferit gelen çevireye göre yara almamak için kaçıyor gibi geldi ama bana Elinde kimin olduğu önemli değil maalesef darbeyi istediğin kadar yumuşat Zoro daha fazla yaralanmamak için kaçmış İki taraf da bu darbeyi yedi.
Kata dediğin adam uzmanı olmuş bu işin. Luffy'nin potansiyelini çıkardığı gibi uzman kesilmesi beklenemez zaten. Forumdaki en güçsüz sağ kol Kata algısı patlayacak böyle yavaş yavaş.Kata gibi de kullanamayacak uzun bir süre.
O yüzden bu durumlara düşme kapısı sonuna kadar açık