Aman Allah'ım... Luffy nasıl da bayılmaz.... Uzmanlarımız bayıldı diyordu halbuki.
NoktaO kelle gidecekkkkk
Çok güzel şamarlanıyor ama yaVurdu gol olduuuu
Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim dediğim bir bölüm vardı. 923 müydü neydi
Böyle bir çılgınlığı o zaman görmüştüm. Luffy'nin şamarlandığı bölümler millet akıyor
Çok tehdidin olduğu anlarda bu ileri görüş satranç gibi dallanmaz mı? Birisini görüp atlatmaya çalışsa başka bir tehdit gelecek. Böyle böyle kısa zamanda milyona gider seçenekler. Luffy değil de iyi hafızalı birisi böyle bir ortamda biraz geleceği görebilir.Hatırlarsan Katakuri dövüşünde Luffy'nin geleceği görme olayı ayyuka çıktığında, bunun ilerde çok büyük kurgu sıkıntılarına neden olacağını söylemiştim. Gördüğün gibi oluyor da.
Apoo önce Luffy'nin yüzüne vuruyor, sonra Zoro'yu kesiyor, sonra Luffy'yi patlatıyor. Luffy tam bayılıyor bile sayılmaz, bölüm çıkınca görürsün.
KO'cular gelmeden ben kaçayım, sağol Smoker.Hatırlarsan Katakuri dövüşünde Luffy'nin geleceği görme olayı ayyuka çıktığında, bunun ilerde çok büyük kurgu sıkıntılarına neden olacağını söylemiştim. Gördüğün gibi oluyor da.
Apoo önce Luffy'nin yüzüne vuruyor, sonra Zoro'yu kesiyor, sonra Luffy'yi patlatıyor. Luffy tam bayılıyor bile sayılmaz, bölüm çıkınca görürsün.
Değil yahu kıyafetlerini söküp atıyolar üzerlerinden. Baygınken eski kıyafetleri var üzerlerinde.Patlamadan sonra full baygın mı?
@TheSlashOfMihawk
Bazen oluyor öyle sebepsiz hatırlarsın bu arc içinde oldu. Hatta giderken bir de sırıtır belki.
O anlık bayılıyor, Zoro da kaçmaları gerektiğini anlayınca Luffy'yi tutup kaçmaya çalışıyor, ama başkaları onların önünü kesiyor. Luffy de o ara uyanıyor tekrardan, sonra Kid araya giriyor. Luffy'nin baygınlığı toplasan 20 saniye falan sürmüştür.Patlamadan sonra full baygın mı?
@TheSlashOfMihawk
Bazen oluyor öyle sebepsiz hatırlarsın bu arc içinde oldu. Hatta giderken bir de sırıtır belki.
20-30 saniyeliğine kendinden geçiyor, ama ben onu bayılmadan saymıyorum.Aman Allah'ım... Luffy nasıl da bayılmaz.... Uzmanlarımız bayıldı diyordu halbuki.
Yok ben senin için demedim ya. Forumda uzmanlarımız var da onlara diyorum.20-30 saniyeliğine kendinden geçiyor, ama ben onu bayılmadan saymıyorum.