Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları zurna sesi eşliğinde okudum çok keyif verdi sizede tavsiye ederim.:good:

Şimdi Zoroda bi kaç çivi bir saplama bide kesik var(hangi süpenova görse dövüyor adamı canım) biri bayılttı biri diz çöktürtü.

Sanjide hiç adam değil canım sen gel bu Apoonun üstünü eşşek gibi anırttır :bilmem:yapılacak iş değil canım. Tierler yeniden yazılıyor yeni bir başlangıç Rise of Sanji.:hhh:

Artık bu yaralarla Zoro Smoothie yi alsa öpün başınıza koyun Zoro fanları haddinizi bilin.:of:
Zoro yara almasada smoothie'yi alamazdı.
 
Ulan uyumuşum neleri kaçırmışım. Oda'ya laf atmama konusunda o kadar ısrarcı bir adamım 1b lik adamı aldıran oda Apoo çöpüne ne yaptırıyor rezillikten daha öte orada 3 nova var adamın başardıklarına bak Luffy saf dışı Zoro yarılmış Zurnaya 3. Kez vurmadan Kid vurmuş. 2 haftada bir bölüm çıkarıyorsun yaptığına bak git bir ara ver soluklan
Çöp değil adam işte.Önden tanklayan biri olunca meyvesi çok etkili.Kid çöp parçasıyla ittifak kurmazdı.Ts öncesi amirale saldırmayı düşünmezdi Apoo.

Sorun dediğin gibi Luffy gibi öyle veya böyle sağ kol indirmiş bir adama Kaido'dan bile tek yemek yakışmazken bu duruma düşmesi.
 
Luffy'nin suratında patlayan saldırısından sonra anlık KO olmuş, evet. Zoro'nun da yaptığı Luffy'i alıp kaçmak oluyor, durup Apo'ya karşı savaşmak değil. Ve bunu Luffy için yapmıyor bunu o durumda kendisi kaçmaktan başka bir şey yapamayacağı için yapıyor. Luffy'i bahane etmeyin. Tabiki de kaçarken Luffy'i orada bırakacak değil. Sizin söylediğiniz Luffy için kaçtı. Hayır ben kaçtığı için Luffy'i alıyor diyorum. Arada fark var. Kaçmaktan başka çare yok kaçmalıyız ile Luffy kötü yaralandı onu uzaklaştırmalıyım demek farklı şeyler olurdu.
Luffy'yi koruyarak savaşmak hiç kolay değil Apoo'ya karşı. Novaların hiç biri küçümsenmemeli. Zoro kaçmıştır, gerekeni yapmıştır. Kaçmam demişse, ve bu bölümde ne olursa olsun kaçmışsa ilk ben gömerim. Ancak demedi, Luffy demişti ondan gömüldü. Lafını yedi çünkü. Ha lafını yiyen bir Luffy mi? Sanji- Suiti giymem, Zoro- Samurayları hizaya dizerim vs.
Lafını yiyeni gömerim, Zoro kaçmaz da demedim hiç bir zaman. Doğru olanı yaptı. Hem kendi yaralı, hem de Luffy. Taktiksel geri çekilme şart.

Şimdi yüzde yüz dürüst ol. Luffy ile Zoro'nun bu bölümdeki durumlarını yer değiştir, Luffy almış kucağına Zoro'yu kaçıyor. Ne derdin? Bence ömrü billah bu konuyu bırakmaz, forumu yıkardın yıkar. Dressrosa'daki kucak meselesinden bile daha çok gündeme getirirdin. Bu sadece benim tahminim tabi.
 
Çöp değil adam işte.Önden tanklayan biri olunca meyvesi çok etkili.Kid çöp parçasıyla ittifak kurmazdı.Ts öncesi amirale saldırmayı düşünmezdi Apoo.

Sorun dediğin gibi Luffy gibi öyle veya böyle sağ kol indirmiş bir adama Kaido'dan bile tek yemek yakışmazken bu duruma düşmesi.
Luffy bozulmuş hacı :D Çöp derken Luffy, Kid ayarında değil Zoro'ya kesik atsın birşey demiyorum. Luffy'i patlatabilir ama adamın bilinci gitmiş resmen saçmalık ya sinir oldum bu tür durumlar kata savaşına da gölge düşürüyor.
 
İlk Luffy yumruk yedi, Zoro kesildi, Luffy patladı. Böyle olması gerekiyor.
Öyle galiba. Parçalar böyle oturuyor.
Luffy patlıyor. Zoro Luffy'i alıp kaçarken o da patlıyor. Sonra ikiside ayakta sapa sağlam.
Zoro kesilirken Luffy ona bakıyor, Luffy ayık.
Üstelik dikkat et diyor Luffy'ye. Luffy saldırıyı yese uyarıya ihtiyacı kalmaz. Gerçi salak yine de yiyor saldırıyı ama neyse.
 
Neden kaçtığının mantıklı açıklamasını yapsana :D Kaptanını kucaklamış kaçıyor. Kaptan da baygın. Hmm neden kaçıyor acaba? Hem Zoro kaçmayacağım bundan sonra falan mı dedi? Luffy kaçtığında çok laf edilmesinin sebebi Fuji'ye kaçmayacağım demesiydi. Ben buna rağmen Luffy'ye laf demedim o konuda. Neden mi? Yeri gelir kaçarsın. Bu seride her şart altında, kim olursa olsun, üstünlüğü sağlayabilecek biri yok. Ölmekten ya da ele geçirilmektense kaçarsın. Kaçmazsan Ace gibi ölürsün.

Bak bu kadar negatif yorumu gördüğüm için bir hırsla yardırdım. Spoilerlar hakkında objektif yorumum şu:

Luffy ve Zoro güçlerini bilmedikleri bir rakibe karşı ciddi darbeler aldılar. Güçlerini bilmemeleri durumu önemli. Çünkü Luffy nasıl yumruk yediğine şaşırıyor, Zoro da slash falan görmediği için kesilmesine... Zaten seride hazırlıksız yakalandığında ne kadar ağır darbeler alınıp mağlup oldunduğunu gördük. Oden vs Kaido ve MF'nin tamamı buna örnek.

Luffy'nin gözlemde Kata seviyesine çıktığını düşünmedim hiç. Bence bu tescillendi artık. Oda sıvaması değil. Zaten 45 yaşında yılların kumandanı Kata seviyesine bir dövüşle çıkılması saçma olurdu. Objektiflik bekliyorsun ya, buna da değinsene. @Alpamis Luffy Queen'i tekler dediğinde de konuşsaydın ya? Ha Zoro zaten gözlemde zayıf. Ben aksini iddaa etmedim. Sadece Zou'da Law'la olan sahneleri delil benim için. Kötü değil diyeyim.

Ben Luffy ve Zoro'nun zor duruma düşmesini eleştirmiyorum. Zaten Novaların hiç birinin boş olmadığını yıllardır söylüyorum. Apoo'nun teke gitmesini bekleyenler ağlasın. Kusura bakma. Luffy'nin Apoo'ya tek atacağını düşünenleri sen iyi bilirsin...

Bu bölümde bir kez daha anladık ki, Supernovaların hiç birini küçümsememek lazım. Apoo yine yenilir ancak yakaladığında da ciddi bir tehdittir. En azından bunu söyleyebiliriz. Bu sebeple Luffy'nin bayılmasına bile laf etmem. Luffy'yi göklere çıkaranlar, yine patladı. Ben Luffy'yi şu an tam anlamıyla sağ kol görüyorum. Kata dövüşünde iradesiyle, o seviyeye çok yaklaştı. Yeni silahlanmasıyla net Sağ kol, Beckmann ve Marco'dan geride olabilir. Ama sağlamından, çok net sağ kol.

Ben Zoro hiç kaçmaz demedim. Luffy de kaçar Zoro da kaçar. Sıkıntı yok. Ancak Luffy kaçmam dememeliydi. Lafını yemesi kötü oldu. Lafını yiyen bir o mu? Tabi ki değil. Sanji-Suiti giymem, Zoro- Samurayları altıma alacağım lafları, bunlar hep lafını yemektir.

Son olarak Zoro Luffy'yi Buggy'nin adamları arasından kafesi sırtlayıp çıkarmıştı. Şimdi yine yaptı. Kaptanını canı pahasına korur, sıkıntı yok.
Sen bana laf atıyon da tartışmalarda sabah akşamdır senin ittifaktan adamların Apoo'yu, Chopper'a, Brook'a yem ettiğini gördük. Sabah akşam Zoro çok bitiricidir iki darbede Hawkins'i mat etti öldürüyordu normal diyenler sizin taraftan. Şimdi aynını Apoo'ya yapaymış işte. Ben Apoo hakkında bir şey demedim. Hatta Luffy'nin Apoo'ya tek atacağını da söylemedim. Apoo'yu ağzımı aldığım bir yeri hatırlamıyorum bile. Ama madem sordun söyleyeyim. Evet Luffy Apoo'ya tek atabilir zaten. Apoo açığını bulmuş iki defa saldrmış Luffy'e ki bunlardan birini iki sene öncesinde Amiral Kizaru'ya yapmıştı. Onun bile bedeni logia olmasına rağmen izlerle doluydu.

Ki o surattan bile yemedi saldırıyı. Luffy'nin yediği saldırı baya güçlü bir saldırı ona rağmen anlık KO olmuş. Burada övülmesi gerekiyor bence. Eleştirilmesi gereken nokta nerede senin K.HAKİN. O saldırıyı yememen gerekirdi normalde.

Ayrıca ben sabahtan beri bir kere seni ima ederek konuşmadım. Hedefimde yıllardır laf atmakta olan Redteror, DNS ve Bushido gibiler vardı ki bu bölümde bile Luffy'nin düştüğünü gördükleri ilk anda ona saydırmalarından sonra ben karşı tepki olarak bunları söyledim. Yine savaşı başlatan onlardı. Ama Oda sağ olsun yıllardır edilen lafları bir güzel yedirdi Zoro tarafına.

Evet, Zoro kaçmaz deniliyordu. Zoro kaçtı
Evet, Zoro Law gibi hesap yapacak adam mı Law'a bak savaşmıyor gücünü düşünüyor diyerek eziyorlardı. Zoro da yaptı. Hem de darbe almaya devam ederiz de Kaido savaşına ayakta kalamayız diyen de kendisi idi. Daha ne konuşuyorsunuz hacı?

Bir de gelmiş doğrudan beni ima ederek akıl sağlığından şüphe ederim diyorsun. Senden böyle bir tepki beklemezdim. Olayların sıralamasını iyi tut. Luffy'nin ilk faalinde yerden yere vurup bu bölüm yorumlarında tahrik edenler Zoro fanlarıydı. İşte Oda'nın sopası yok ki sonra bir iki sayfayla Zoro için savunulan şeyleri bir kalemde silmesin. Şimdi oturup ona mı yanarsınız, yoksa bilmezlikten mi gelirsiniz ya da bir şeyleri bahane mi edersiniz bilmem. Bak bazıları yorum yazmıyor bile buraya. Neden acaba...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 88)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık