Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya sağlam gerekçe be reis. Bak sana mangadan resimler atıyorum. xd Övün de övülmesi gereken zamanda övün. xd





İlk Luffy yumruk yedi, Zoro kesildi, Luffy patladı. Böyle olması gerekiyor.
Luffy o yumrukla enkaz altından çıkmış hale gelmiyodur. Luffy yumrktan sonra direk patlamayı alıyodur. Zoro Luffy'i kaçırırken temiz çünkü hasar almamış.
 
Ulan Zoro da kaçıyor işte. Hala farkına varamadın galiba.:D Adam dile getirmesin mi bunu. ''Bugün Zoro karşıtları olarak karar aldık, Zoro'nun kaçması yerine Luffy'nin düştüğü duruma odaklanıyoruz.'' desin?

Luffy karşıtlarından da Zoro'nun olayını es geçip sadece Luffy'ye odaklananlar var(senin gibi). Ayni riyakarlığı onlar da yapmış olmuyor mu?

Neden kaçtığının mantıklı açıklamasını yapsana :D Kaptanını kucaklamış kaçıyor. Kaptan da baygın. Hmm neden kaçıyor acaba? Hem Zoro kaçmayacağım bundan sonra falan mı dedi? Luffy kaçtığında çok laf edilmesinin sebebi Fuji'ye kaçmayacağım demesiydi. Ben buna rağmen Luffy'ye laf demedim o konuda. Neden mi? Yeri gelir kaçarsın. Bu seride her şart altında, kim olursa olsun, üstünlüğü sağlayabilecek biri yok. Ölmekten ya da ele geçirilmektense kaçarsın. Kaçmazsan Ace gibi ölürsün.

Bak bu kadar negatif yorumu gördüğüm için bir hırsla yardırdım. Spoilerlar hakkında objektif yorumum şu:

Luffy ve Zoro güçlerini bilmedikleri bir rakibe karşı ciddi darbeler aldılar. Güçlerini bilmemeleri durumu önemli. Çünkü Luffy nasıl yumruk yediğine şaşırıyor, Zoro da slash falan görmediği için kesilmesine... Zaten seride hazırlıksız yakalandığında ne kadar ağır darbeler alınıp mağlup oldunduğunu gördük. Oden vs Kaido ve MF'nin tamamı buna örnek.

Luffy'nin gözlemde Kata seviyesine çıktığını düşünmedim hiç. Bence bu tescillendi artık. Oda sıvaması değil. Zaten 45 yaşında yılların kumandanı Kata seviyesine bir dövüşle çıkılması saçma olurdu. Objektiflik bekliyorsun ya, buna da değinsene. @Alpamis Luffy Queen'i tekler dediğinde de konuşsaydın ya? Ha Zoro zaten gözlemde zayıf. Ben aksini iddaa etmedim. Sadece Zou'da Law'la olan sahneleri delil benim için. Kötü değil diyeyim.

Ben Luffy ve Zoro'nun zor duruma düşmesini eleştirmiyorum. Zaten Novaların hiç birinin boş olmadığını yıllardır söylüyorum. Apoo'nun teke gitmesini bekleyenler ağlasın. Kusura bakma. Luffy'nin Apoo'ya tek atacağını düşünenleri sen iyi bilirsin...

Bu bölümde bir kez daha anladık ki, Supernovaların hiç birini küçümsememek lazım. Apoo yine yenilir ancak yakaladığında da ciddi bir tehdittir. En azından bunu söyleyebiliriz. Bu sebeple Luffy'nin bayılmasına bile laf etmem. Luffy'yi göklere çıkaranlar, yine patladı. Ben Luffy'yi şu an tam anlamıyla sağ kol görüyorum. Kata dövüşünde iradesiyle, o seviyeye çok yaklaştı. Yeni silahlanmasıyla net Sağ kol, Beckmann ve Marco'dan geride olabilir. Ama sağlamından, çok net sağ kol.

Ben Zoro hiç kaçmaz demedim. Luffy de kaçar Zoro da kaçar. Sıkıntı yok. Ancak Luffy kaçmam dememeliydi. Lafını yemesi kötü oldu. Lafını yiyen bir o mu? Tabi ki değil. Sanji-Suiti giymem, Zoro- Samurayları altıma alacağım lafları, bunlar hep lafını yemektir.

Son olarak Zoro Luffy'yi Buggy'nin adamları arasından kafesi sırtlayıp çıkarmıştı. Şimdi yine yaptı. Kaptanını canı pahasına korur, sıkıntı yok.
 
O değil de kimse Zoro'nun kestiği gemiye Kid, Killer ve Luffy'in hayran hayran bakışının lafını yapmamış :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık