Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları zurna sesi eşliğinde okudum çok keyif verdi sizede tavsiye ederim.:good:

Şimdi Zoroda bi kaç çivi bir saplama bide kesik var(hangi süpenova görse dövüyor adamı canım) biri bayılttı biri diz çöktürtü.

Sanjide hiç adam değil canım sen gel bu Apoonun üstünü eşşek gibi anırttır :bilmem:yapılacak iş değil canım. Tierler yeniden yazılıyor yeni bir başlangıç Rise of Sanji.:hhh:

Artık bu yaralarla Zoro Smoothie yi alsa öpün başınıza koyun Zoro fanları haddinizi bilin.:of:
 
Yok öyle bir şey ya, Sanji'nin odaklanacağı kişi sayısı ikiydi orada. Tamamen odaklanmakla alakalı mesele. Luffy Apoo'ya odaklansa bile muhtemelen ses hızında bomba yediği için kaçamadı. Yani her türlü Luffy'nin oradan kurtulması zordu, yeteneğine dair bir bilgisi yoktu ve odaklandığı kişiler farklıydı falan. Enel'dan sonra en hızlı meyve Apoo'da sanırım. Kizaru ışık, enel yıldırım, apoo ses hızı.
Dediğin gibi ses hızı mevzusu olabilir neyse bölüm çıksında daha netleşir.
 
-Hawkins konusunda ben takdir ettim. Göklere çıkarmadım. Zoro kim yav Hawkins'in karşısında diyenlere karşı savundum o kadar.
-Başka çare yok niye diyor acaba. Luffy KO oldu diye olmasın? Nereden biliyorsun Luffy ile alakası olmadığını. Az önce kalıp savaşan adam niye şimdi Luffy kucağında kaçıyor. Az mantık lütfen.
-Hani ne açığı? Neredeymiş o açık? İkisi de yaralıyken ve Luffy'nin gözlem bembeyazken onu alıp kaçmasın mı? Yerde mi bıraksın öylece?

Ne sıçması yahu? Allah akıl fikir versin. LUFFY KO OLDU, KO! ALooooooooo
Luffy'nin suratında patlayan saldırısından sonra anlık KO olmuş, evet. Zoro'nun da yaptığı Luffy'i alıp kaçmak oluyor, durup Apo'ya karşı savaşmak değil. Ve bunu Luffy için yapmıyor bunu o durumda kendisi kaçmaktan başka bir şey yapamayacağı için yapıyor. Luffy'i bahane etmeyin. Tabiki de kaçarken Luffy'i orada bırakacak değil. Sizin söylediğiniz Luffy için kaçtı. Hayır ben kaçtığı için Luffy'i alıyor diyorum. Arada fark var. Kaçmaktan başka çare yok kaçmalıyız ile Luffy kötü yaralandı onu uzaklaştırmalıyım demek farklı şeyler olurdu.
 
Sasuga zurnacı reyis yargı dağıtmış resmen Zoro yu tek kesişte diz çöktürmüş ardından Luffy e dalıp adamı bayıltmış zoro topuklamış kid ortaya çıkmasaymış bokotoko yemişişko olurlardı.
Abi beni kurtar dediğinde seni zurnacıların elinden aldım Roronao D Kid
 
Ulan uyumuşum neleri kaçırmışım. Oda'ya laf atmama konusunda o kadar ısrarcı bir adamım 1b lik adamı aldıran oda Apoo çöpüne ne yaptırıyor rezillikten daha öte orada 3 nova var adamın başardıklarına bak Luffy saf dışı Zoro yarılmış Zurnaya 3. Kez vurmadan Kid vurmuş. 2 haftada bir bölüm çıkarıyorsun yaptığına bak git bir ara ver soluklan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık