Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Gensai @Beerseeker

Daha önce de bunun gibi sahneler var, K. Haki'yi belli kişiler ve mekanlar üzerine yoğunlaştırıp kullanıyorsun muhtemelen. 1v1 olsaydı Apoo böyle rahat saldıramazdı.


Bence yer. Dikkati dağınıkken saldırıyı yiyorsun işte, Kata vs Luffy'de ikiside birbirine dikkat ettikleri için saldırıları genelde blokladılar(o Kata'ya yardımcı olmak isteyen kızın saldırısını yemesi de aynı şekilde, dikkatinin Kata'da olmasından). Sanji, vurulmadan evvel odaklandığı için rahatlıkla kurtulabildi. Kata düğündeyken nereye odaklanacağını tam olarak sezemediğinden açık verdi, direk BM'ye veya başkasına odaklanamazdı sonuçta, saldırının nereden geleceği belirsizdi. Burada da benzeri bir durum var, Apoo'nun yeteneğinden bile bihaber olan bizimkiler başkalarıyla uğraşırken Apoo'ya ve saldırılarına odaklanamadılar.
Bende onu diyorum Sanji daha fazla kişiye odaklanabiliyor demek ki.Luffy'nin gözlemi 1vs1 de etkili oluyor.
 
Bunlar hep tecrübe faktörü işte. Jimbei bu durumlara düşmez mesela
Neden düşmez? Çünkü adam beyin denilen şeyi kullanıyor. Adaya çıkar çikmaz dedi böyle bir savaşta başkası olsa titrek bacakla ilerler bunlar kardeşler düğün salonuna gidip halay çekecekler sanki...
 
Hawkins'e uzaktan iki slasha orgazm geçirip öven siz değilmiş gibi şimdi kaçmasını Luffy'e bağlıyorsunuz. Yok Zoro kaçarken belki de arkada kalma ihtimali olan Luffy'i bırakıp gidecekti. Ne saçma yorum yapıyorsunuz. Adam başka çare yok kaçmak lazım diyor. Bunun Luffy ile alakası yok. Luffy öyle y ada boyle sağlam saldırı yemiş Zoro'nun ise o sıra açık yakaladığı bir durum var. Ona rağmen topukluyor. Dediği laf ise şu. Kaido savaşına kadar darbeye almaya devam edersek vücudumuz dayanamaz.

Luffy'i bahane etmeyin. Açıkça biz sıçmısız bez getirin deyin daha samimi olursunuz.
-Hawkins konusunda ben takdir ettim. Göklere çıkarmadım. Zoro kim yav Hawkins'in karşısında diyenlere karşı savundum o kadar.
-Başka çare yok niye diyor acaba. Luffy KO oldu diye olmasın? Nereden biliyorsun Luffy ile alakası olmadığını. Az önce kalıp savaşan adam niye şimdi Luffy kucağında kaçıyor. Az mantık lütfen.
-Hani ne açığı? Neredeymiş o açık? İkisi de yaralıyken ve Luffy'nin gözlem bembeyazken onu alıp kaçmasın mı? Yerde mi bıraksın öylece?

Ne sıçması yahu? Allah akıl fikir versin. LUFFY KO OLDU, KO! ALooooooooo
 
''Rezilsiniz''... Bunu insanlar içerisinde önüne gelene rahatlıkla söyleyebiliyorsan hata bende...

Neyini konuşayım? KO diyorsun daha bölümü görmedik etmedik. Tek resimden yola çıkıp adama KO mu diyeyim?

Öyle ya da böyle kaçtı mı Zoro? Evet. Ama gel gör ki olayın şokundan olsa gerek bunu bile normalleştirmeye çalışıyorsun.

Sen Luffy'ye laf atıyorsun, Zoro'ya karşı olanlar da ona...Hani mide bulantısından önce bu durumu görsen keşke...Sonra objektiflik falan filan...Sana göre Luffy fanları rezil, bana göre de sen rezilsin o zaman...
İkiyüzlülük rezilliktir. Zoro'yu en ufak şeyden eleştirip, sözde Kata seviyeli Luffy'nin ezik görülen Apoo'ya KO olmasını ağzına almayan adam, gidip Zoro (kucağında Luffy var ha) kaçıyor diyorsa ikiyüzlüdür. Kusura bakma.
 
Yalnız bu k.haki denilen zımbırtı bu gibi durumlarda işe yaramayacaksa ne zaman işe yarayacak lan? :/ İleri düzey k.haki veriyorsan bunu göstereceksin ki biz de "Vay be çok avantajlı bir şey lan bu." diyelim. Yoksa neye yarayacak anasını satayım?
 
Boş beleş ban yersiniz beyler bari bölüm çıktıktan sonra banlatın kendinizi. Karşınızdaki adamla hiçbir şekilde anlaşamıyorsanız çok uzatmayın bence. Birbirinize sövme noktasına gelmeyin
 
Doflamingo ve Kid fanı olmak süper bir şey yahu. Oda bize 10 bölüm falan yıkıklık hissettirdi. Luffy ve Zoro fanları Kaido gibi bulutların üzerinden yere çakılıyorlar. :oleyo:
 
İkiyüzlülük rezilliktir. Zoro'yu en ufak şeyden eleştirip, sözde Kata seviyeli Luffy'nin ezik görülen Apoo'ya KO olmasını ağzına almayan adam, gidip Zoro kaçıyor diyorsa ikiyüzlüdür. Kusura bakma.
Ulan Zoro da kaçıyor işte. Hala farkına varamadın galiba.:D Adam dile getirmesin mi bunu. ''Bugün Zoro karşıtları olarak karar aldık, Zoro'nun kaçması yerine Luffy'nin düştüğü duruma odaklanıyoruz.'' mu desin?

Luffy karşıtlarından da Zoro'nun olayını es geçip sadece Luffy'ye odaklananlar var(senin gibi). Ayni riyakarlığı onlar da yapmış olmuyor mu?
 
Bende onu diyorum Sanji daha fazla kişiye odaklanabiliyor demek ki.Luffy'nin gözlemi 1vs1 de etkili oluyor.
Yok öyle bir şey ya, Sanji'nin odaklanacağı kişi sayısı ikiydi orada. Tamamen odaklanmakla alakalı mesele. Luffy Apoo'ya odaklansa bile muhtemelen ses hızında bomba yediği için kaçamadı. Yani her türlü Luffy'nin oradan kurtulması zordu, yeteneğine dair bir bilgisi yoktu ve odaklandığı kişiler farklıydı falan. Enel'dan sonra en hızlı meyve Apoo'da sanırım. Kizaru ışık, enel yıldırım, apoo ses hızı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 124)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık