Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir damla suda fırtına koparan güruh, düşman karşısında bir tokat yiyince yerden kalkamayan iradesi zayıflar, vay öldük bittik bittik bizciler sizi gidi savaş meydaninda sırtını dönüp kaçanlar

Kaostan beslenip kargaşadan medet umanlar,
Oda iki bölüm böyle gitsin bizde bırakalım bu işi 2 dk sonra çark edecek apo bir vurmuşsa üç yiyecek bunun kaçarı yook..

Ama Oda tam bir trroool daha geçen gün tayfayı turist gibi adaya çıkartma yapan, laylaylom gezdiren kendisi, ulan 200m ilerde iki yonko var bu üç ahpap çavuş önden daldı mekana plan falan hak getire gözlem haki oldu "gözleme" geleceği görme gürültü kirliliğine, konsantronsyon eksiliğine, kurban edildi. Ulan düşman ile burun burunasın, bara pavyona içmeye gitmiyorsun ki aç bütün antenleri, algılar açık, dikkat yüzde yüz olmalı, sen iki yonkonun bulunduğu mekanı basıyorsun.. neeerde? trol işte! Bunlar işin tuzu biberi az kan aksın ki işleri yolunda gittsin...

Ana karekter hep böyle gider temiz sopasını dayağını yer, yediğinden fazlasını yedirir sonra hepsini indirirler.. patron mutlu son istiyor istediğin kadar kıvır varacağın liman belli...

Shankusu gelip kaidoyu indirecek, tayfasıda tayfasını alacak ise işimize bakalım...
Ya bu deveyi güdersin yada wanodan gidersin
 
Son paylaşlılan spoiler resmi fanların hayalindeki OP, devamında olanlar ise gerçekler olmuş resmen. Lan keşke ilk bu sayfa atılsaydı ahahaha.

@Beerseeker

Normal hali çöp de Luffy bu meyveyi serideki en iyi meyve yaptı resmen. Yani gomu gomu şu seride en son laf atılacak şeylerden biridir benim gözümde. Resmen nimet lan başka hangi meyve G4'ün yaptığı etkiyi yapacak başka hangi meyve hakiyle kombine edilince ortaya böyle büyük bir güç çıkartacak. Daha bunun bir de G5'i vardır eminim.
En eğlencelisi lastik başka sebebi yok yandımı kokuyordur birdee öfff :D
 
@killz0ne
Ses dalgasının bir sınırı yok. Bu işin sonu aslında depreme kadar bile gider de neyse. Totalinde meyvelerin kendisi güçlü. Law, Kid, Apoo bunların meyveleri iyi. Drake, antik zoan ona da fiziksel güç baflanıyor. Bege'nin kale formu Big Mom'un bir kaç yumruğuna bile dayanıyordu. Oruç dayak yedikçe güç kasıyor. Luffy'nin temelinde aldığı özellikler esneme ve uzama. Sadece bunlar ile yapabileceğin pek bir şey yok. G4 formu hakiden dolayı güçlü duruyor. Onda da deli gibi haki harcıyor. G2 diye bir teknik çıkardı kan pompaladı onda da ömründen gitti.
Bak hiç yeni gear teknikleri göreceğiz falan demeden sadece şunu söylüyorum, seri sonu Luffy'nin atacağı KKG'nin yanında depremi falan kale almazsın bile.
 
Kimse kusura bakmasın ama hayatımda böyle aptal kurgu görmedim ben. Sen bu adamı 1. Komutanla dövüştür ve bu adama geleceği görmede level atlat ama gel apoo gibi bir adama bunları yaptır. Daha da okumam
sonunda kurtuldun şu beladan be reyiz tebrik ederim yav. senelerdir okuyorum hiç farkına varmamıştım kurguda böyle bi düzenin olduğunun, gözlerimi açtın. seriye bakış açımı değiştirdin. büyük ihtimalle seri bitince ben de bırakıcam.
 
Yalnız bu Kid ne ara arkada kalıyor onu kaçırdım ben. Başta beraberler, sonra Luffy ve Zoro vura vura gidiyor, arkadan mı geliyor Kid?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık