Bunlar Kid’den beklenen hareketler. Çok daha büyük işler bekliyoruz reisten.Şu Law kadar fanı yok mu lan bunun. Birisi ovmuyor. Luffy dayak yerken Law teklese bayılmıştı forum
Bunlar Kid’den beklenen hareketler. Çok daha büyük işler bekliyoruz reisten.Şu Law kadar fanı yok mu lan bunun. Birisi ovmuyor. Luffy dayak yerken Law teklese bayılmıştı forum
2 vs 1 attıktan sonra Kid'e hazırlıksız yakalanmış reis. Yoksa ona da Zurna'yı tattırırdı.Kid`i gören Apoo`nun surata bak ya ahahah, denizde boğulan adam gibi kolu kalmış manzarada bi.
Sakin ol şampiyon! :/Kid>Luffy+Zoro.
Apoo'nun savunması ve dayanıklılığı nasıl acaba? Sonraki bölüm anlarız herhalde.
Bence bu kadar muhteşem(!) yorumdan sonra son nokta ancak bu şekilde koyulabilirdi.Sakin ol şampiyon! :/
O kadar ahış şahım olduğunu düşünseler Şenks ortalık yere koymazlardı meyveyi yedirirdi tayfadan birine belli ki kimse istememiş lastiği..Buggy'nin meyvesi bile daha güçlü bence Luffy çok iyi kullanıyor orası ayrı.Ulan Luffy'nin kullandığı şekliyle serideki en iyi meyve belki de. Normal hali çöp de kullanan adam normal değil Alpa, güzelim meyveyi hiç ediyorsun iki akordiyon uğruna
Offff. Ben düştüm beyler.
Herkes birbirine girmiş ben de arada Lawa giydiriyim dedimBunlar Kid’den beklenen hareketler. Çok daha büyük işler bekliyoruz reisten.