William cutting 21 May 2020 #1,032 @Dattebayo..! Blueone'ı olsa hiç fena olmaz bu arc. En azından bir tane yumruk atsın Luffy bu balona.
@Dattebayo..! Blueone'ı olsa hiç fena olmaz bu arc. En azından bir tane yumruk atsın Luffy bu balona.
Raftel 21 May 2020 #1,035 Benim gibi Kid, Luffy, Zoro severler için bölüm tam bir şenlik ya. Hakikî monster trio.
Tommy Vercetti 21 May 2020 #1,036 Aiden dedi ki: @RedTeroR sen seversin kucakta Luffy Genişletmek için tıkla ... Ohaaaa hahahaah. Zoro aslanım benim yine kaptanını kurtarıyor
Aiden dedi ki: @RedTeroR sen seversin kucakta Luffy Genişletmek için tıkla ... Ohaaaa hahahaah. Zoro aslanım benim yine kaptanını kurtarıyor
Dattebayo..! 21 May 2020 #1,037 William cutting dedi ki: @Dattebayo..! Blueone'ı olsa hiç fena olmaz bu arc. En azından bir tane yumruk atsın Luffy bu balona. Genişletmek için tıkla ... Yapıştırsın en sağlamından bir iki tane canım sıkıntı yok onda. Ulan Oda, Kata bu kadar vurmadı bizimkine ahahahaah la bu nedir ya
William cutting dedi ki: @Dattebayo..! Blueone'ı olsa hiç fena olmaz bu arc. En azından bir tane yumruk atsın Luffy bu balona. Genişletmek için tıkla ... Yapıştırsın en sağlamından bir iki tane canım sıkıntı yok onda. Ulan Oda, Kata bu kadar vurmadı bizimkine ahahahaah la bu nedir ya
Historia 21 May 2020 #1,038 Apoo harbi fena yargı dağıtmış ha. Resmen Luffy ve Zoro’nun içinden geçmiş.