Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Jack'le dövüşürse öyle bir sınırlarını görürüz ki bir daha kimse ağzını açmaz. Hem bana göre muhteşem bir vs olur.
Katılıyorum ama ilk üçlü(allstars), kınların hakkı bence. İlk üçlü vs kınların altyapısını iyi ayarladı, malum Oden FB'sinde de bol bol malzeme gördük. Denji, Ashura, Kedi Köpek kardeşler vs üçlü olabilir. Jack'e karşı Kedi Köpeğin altyapısı Zou'da hazırlandı zaten. İntikam, kınların intikamı, sadece Luffy-Kidd-Law'ın değil. Kaldı ki bizim üçlü sadece Kaido, Apoo ve Hawks'a düşman. Kidd Apo'yu aldı, Law Hawkins'i aldı, Kaido'ya da hep beraber gireceklerdir. Bm hala soru işareti tabii, her şeyi rayına oturtabiliyorsun ama Bm muamma, kadının tayfası tanıtılacak, düğün dernek falan pişman var ortada. Sürpriz bir ismi görmek kuvvetle muhtemel.
 
Ahahahah yeni bilgiler gelmiş. İlk darbeyi Luffy yiyor. Ve Zoro`nun yediği darbe Sabaody`de Kizaru`ya verdiği darbeyle aynı Apoo`nun.
Kizaru`ya şunu yapmış hamledir yani.
@Monkey D. Luffy Ne diyosun canım?
Kizaru"nun kolunu koparıp zoro"ya zarar vermiyorsa zoro>amiral diyor muyuziaütlğrütlru
 
Katılıyorum ama ilk üçlü(allstars), kınların hakkı bence. İlk üçlü vs kınların altyapısını iyi ayarladı, malum Oden FB'sinde de bol bol malzeme gördük. Denji, Ashura, Kedi Köpek kardeşler vs üçlü olabilir. Jack'e karşı Kedi Köpeğin altyapısı Zou'da hazırlandı zaten, intikam kınların intikamı, sadece Luffy-Kidd-Law'ın değil. Kaldı ki bizim üçlü sadece Kaido, Apoo ve Hawks'a düşman. Kidd Apo'yu aldı, Law Hawkins'i aldı, Kaido'ya da hep beraber gireceklerdir. Bm hala soru işareti tabii, her şeyi rayına oturtabiliyorsun ama Bm muamma, kadının tayfası tanıtılacak, düğün dernek falan pişman var ortada. Sürpriz bir ismi görmek kuvvetle muhtemel.
Biliyorum o yüzden Zoro vs Jack'e bakış açım cama ekmek banan fukarayla aynı. Jack kedi köpek kardeşlerin hakkı olsa da bu vs en çok Zoro'ya yakışır bence. BM çok büyük sıkıntı, tayfası değil kendisi çok büyük sıkıntı. Adaya Marco'lar cümbür cemaat gelse bile yine BM'yi indirecek bir ekip kurulamaz. Çıldırıp Kaido'ya dalar belki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 127)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık