Luffy nasıl bakmış garibim.
Luffy nasıl bakmış garibim.
Bence Denji + Zoro kombinasyonu falan görürüz. Queen'e de Killer + Ashura girer. Malum Killer'e işkenceyi yapan kişi Queen idi. Ayrıca Kawa'da Queen'e girebilir, hapishane olaylarından dolayı. Zoro illa tank bir karaktere girecekse, King'de gayet sağlam bir karakter, iki kılıç ustası girsinler King'e.Biliyorum o yüzden Zoro vs Jack'e bakış açım cama ekmek banan fukarayla aynı. Jack kedi köpek kardeşlerin hakkı olsa da bu vs en çok Zoro'ya yakışır bence. BM çok büyük sıkıntı, tayfası değil kendisi çok büyük sıkıntı. Adaya Marco'lar cümbür cemaat gelse bile yine BM'yi indirecek bir ekip kurulamaz. Çıldırıp Kaido'ya dalar belki
Grup saldırı zoro"nun tarzı değil. Kime dalacaksa tek dalar.Bence Denji + Zoro kombinasyonu falan görürüz. Queen'e de Killer + Ashura girer. Malum Killer'e işkenceyi yapan kişi Queen idi. Ayrıca Kawa'da Queen'e girebilir, hapishane olaylarından dolayı. Zoro illa tank bir karaktere girecekse, King'de gayet sağlam bir karakter, iki kılıç ustası girsinler King'e.
Bm meselesi hakkında elimizde sadece Queen ve Bm'in oşiriko yemek için atışması var. Queen hainlik edip hepsini yerse, BM çıldırabilir. Gerçi BM'in sopasını yiyen Queen, bir gün oruç tutmaya razı olabilir
Ben animede bunun müzikleri ve özellikle bu sahneleri nasıl yaparlar onu merak ediyorum çok. Bölümü çıksa da zurna müziği koysak videoya ahahahahaSaldırıyı da sinsi sinsi yapıyor. O da çok hoşuma gitti. İşi biliyor.
ZURNACI REİS
Bugünün hatrına ZURNA REİS avatarları rica edebilir miyim?